Új hozzászólás Aktív témák

  • Odin_James

    tag

    Látom, nagyon el tudjátok szomorítani az ide betérő leendő wii-tulajokat.
    Egyre több embertől hallani itt, hogy a wii-vel egyedül játszani unalmas. Hát, ez szerintem egy hatalmas baromság. Én nem tekintem party-konzolnak a Nintendo konzolját! A több játékos módozatra én csak egy kiváló extraként tekintek (amiről a többi konzolgyártó elég gyakran elfelejtkezik). Min. 20 játékot fel tudnék sorolni, amit egyedül is kifejezetten élvezetes játszani.
    Amit itt még nem hallottam a wii mellett szóló indokként, az a játékkínálat. Mindegyik konzolnak megvannak a maga bejáratott exclusive címei. A Nintendo-nak is sok van: elég megemlítenem a zseniális Mario játékokat. Nem jobbak, vagy rosszabbak a wii-re megjelent játékok, csak másak és nem feltétlen az egyszeri játékosok konzolja.

    A Natal-os témához meg csak annyit szólnék hozzá, hogy soha nem lesz Gears of War Natal támogatásal. Olyan játékok fogják támogatni ezt a mozgásérzékelő rendszert, amelyek grafikai színvonala még egy Half-Life 2 szintet sem fog megütni (aminek szerintem nagyon szép a grafikája, de a mai generációnak ez már édes kevés). A Natal a nagyobb a füstje, mint a lángja tipikus esete. Nem lesz itt forradalom! A Microsoft a felét nem fogja tudni megvalósítani annak, amit beigért.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák