Új hozzászólás Aktív témák

  • adalbert1

    veterán

    válasz mirci18 #3163 üzenetére

    Szerintem a sikere annak köszönhető, hogy nagyon jól megvalósították azt, hogy egyszerre van egy asztali és egy hordozható konzolod, illetve tényleg jó a termék, ezen kívül pár elég jó címmel is megtámogatták.
    Hát, az árazása itthoni zsebbel tényleg nem annyira baráti, de ha mondjuk egy új 3DS XL-hez hasonlítod, ami 60k környékén megy, akkor annyira nem is vészes - én pl. azt érzem túlárazottnak (igaz, van több gépem is a DS-3DS generációból, így az annyira nem is bolygatta a fantáziámat).
    Mindenesetre én örülök, hogy ennyire sikeres, remélem minél több fejlesztő dönt úgy, hogy Switch-re is fog fejleszteni, így még szélesebb kínálat lenne, ami még jobb eladásokat generálna.
    Ami viszont nem tetszik, hogy Xbox One-ra és PS4-re vannak ténylegesen egész nagy akciók néha, az átlag N árakhoz képest akkor gombokért lehet játékokat venni :).
    Szerencsétlen Wii U tényleg elég nagy bukás így a számokat elnézve, főleg, hogy a Switch kevesebb mint 1 év alatt túlszárnyalta annak az életciklusa alatti eladásait. Ennek ellenére szeretem azt a gépet is, van még egy rakás játékom rá, amit végig kellene játszani rajta, illetve így pár év múlva sokkal nagyobb kuriózum lesz, mint egy Wii vagy egy Switch. :)

Új hozzászólás Aktív témák