Új hozzászólás Aktív témák

  • aizen92

    addikt

    Na átjöttem gyorsba nexus 5 topicból ide, mert szokásos jó magyar fórumozói magatartás megint megmutatkozott.
    Nade lényeg a lényeg.
    3 hét várakozás után, végül nem 64 gigás nexus 6P lett, mert valszeg még januárba se lett volna meg a cucc, és a nexus 5 már nagyon gyenge volt a power használatomhoz. Nem kíméltem szegényt.

    én nem hiszek az antutuban és egyébben, de kris kérésére itt van az eredmény: [link]

    Rövid tapasztalat:

    1. Összeszerelés és anyaghasználat. 10/10. Hihetetlen milyen jó minőségű, premium érzés tényleg.
    2. Fingerprint. 10/10-es. Csak két ujjamat regisztráltam eddig, de csak egy pozicióban, ennek ellenére ha fejjel lefele olvastatom be vele, akkor is unlockol. elképesztő. Céges iPhone 6S nem képes erre .
    és min hozza azt a gyorsaságot amit a 6S tud.
    A pozíció az most nézőpont kérdés. Én jelenleg szeretem, hogy a hátán van, mindig zsebben van. Otthonra meg a céges asztalomra majd veszek tartót, ahol csak hátul odarakom az ujjam és már fel is van oldva.

    3. Kijelző: AMOLED. hát szépnek szép valszeg más oda lenne tőle, de hát AMOLED, ami nálad nyeh.....
    mondjuk azt ez az egyetlen olyan amivel együtt kell élnem. Egész nap IPS kijelzőket bámulok, így nap végére elég furcsa ( kevés amoledes eszközt használok most melóban )
    a felbontás viszont gyönyörű, a tartalomfogyasztásnál tökéletesek a színek, az appokban kicsit furcsa, de meg fogom szokni remélem
    pozitívum: a fekete szín. nincs végre sárgásodó, ips sugárzó betegség. ez nagyon tetszik

    4. hangzás: 10/10. nincsenek szavak. dupla előlapi hanszórót MINDENBE! maxon sincs torzítás recsegés. van mélység is nem sok, de van egy picike, amitől nem hangzik bazárinak az egész, mint minden más telefonon. zseniális

    5. HW - Nexus életérzés: Perfect. Semmi lagg, de tényleg semmi. Anno N5 se volt olyan folyós 1 nap után mikor teleszemeteltem. Most ezt 2 óra alatt felpakoltam rá mindent, már ment a full terhelés. Azóta semmi.
    3 giga ram érződik, VÉGRE nem töltögetnek újra ANNYIT az appok.
    szóval nexus érzés maradt, jobb lett az erősebb HW miatt. picit jobban melegszik n5-nél de nem vészes egyáltalán.

    6. Kamera. Na gyerekek. This is the real shit.
    Kezdjük:
    Előlapi: 8 megafuckin pixel. JOBB képet lő mint az N5 hátlapija...... az állát kereste mindenki, amikor küldtem a képeket, illetve néztük munkatársakkal. elképesztő. "szelfifón" ( nem röhög, nem ba***ogat :D )
    Hátlap: Van rengeteg összehasonlítási alapom. Többnyire iphoneok és samu-sony-k, nexusok stb.
    Azt kell mondjam véleményem szerint a top5-ben benne van. Elképesztően szép képeket lehet vele lőni, ha kicsit is értünk a dologhoz. VÉGRE egy nexus, amivel lehet vállalható képeket lőni, és nem lassú, gyors a focus találat, nem mosódik el, hdr bzi gyors stb.
    Videó: 240 fps nagyon jó móka. iphone minőség szerintem, azon is lőttem már jópárat, nagyon örültem ennek.
    egyetlen hátrány van. a hardwares OIS ( optikai képstabilizátor hiánya ) na ez nagyon kellett volna bele.
    nem rángatós a dolog, meg szoftveresen ahogy észrevettem rásegít, de azért na. Ha ez benne van akkor egyszerűen a közel tökéletes kategóriában lennénk, ami nagyon ritka szerintem
    4k videó szép, panoráma gyönyörű. nem kell szerintem csicsázni. Majd lövök képeket. Az biztos low lightban nagyon teljesít. hihetetlen milyen színeket és fényeket képes még "magába szívni".

    7. usb type-c hát izé hozé. Tök jó egy forradalom elején lenne, és vinni a zászlót, de azért sokkal több a nyüg mint ami kényelmet nyújt :D konkrétan 3A az output az adapteren, na már most: nincs az irodában a tesztezközök töltésére szánt adapterek közül 2,3A-nál nagyobb. és a google is megmondta csak azzal használjuk, különben lószart se ér a fastcharge. Konklúzió? hordom a táskámba minden nap az usb-type c - c kábelt és az adaptert. fck. :DDD illetve az OTG-s pendriveom se működik vele stb stb.
    nembaj, cserébe 70-80 perc alatt feltöltötte 10 %-ról fullra tegnap. csak lestem. és ugye a gyors töltés tizenvalamennyi-80%ig zajlik 80-100 a lassabb. Ez azt jelenti, ha indulok melóból, és alacsony a kraft, csak rádugom 10 percre és hazáig van power. na ez nagyon hiányzott.

    8. Akksi. itt nem vonnék le még messzemenő következtetéseket. akik ismerik a fórumtevékenységemet tudják miért. de elöljáróban: n5 "bontatlanul" az én elég kemény használatommal max 3 óra át bírt mindig is.
    manapság 2 hónapja 2 óra 30 a max amit ki tudtam sajtolni belőle.
    Ellenben most n6p 4 órát bírt. ugyanazzal a használattal, ugyanazokkal az appokkal.
    Szerintem ez le fog csökkeni 3 óra 30 percre, de nekem pont ez a +1 óra kellett.
    Illetve ha amoledre átszabom még az appokat nyerhetek perceket, de ezt majd később
    szóval akksi témát fenntartással
    VISZONT!!!!!!!!! DOZE! NULLA ismétlem nulla százalékot merült a telefon 10 óra alatt. Nexus 5 minimum 2-5%ot ha nem 10-20-at.
    Ugyanazok a szinkronizációk, ugyanazon appok. és semmit nem állítottam beállításokban 6P-n. Ez nagyon kemény, és talán itt fogja megnyerni az egészet az akksi.
    pontosan nem tudom, hogy a doze-t a 6P valahogy hardwaresen "jobban támogatja" de az tuti, hogy 6p-re lett ez igazán optimalizálva. De meglátjuk ahogy mondtam 2-3 hét múlva.

    9 ÁR: hát az sok. 180 rugó volt de lejön 50- az n5éret, szóval 130 lesz a végeredmény.
    De én azt mondom, hogy amennyivel többet kapok ( kb minden pozitivum amit fentebb írtam,) az bőven megéri a pénzét, sőt, ha OIS benne lenne még többet is hajlandó lennék érte fizetni.
    Nem olcsó, tényleg, és megértem azt aki nem akar ennyit érte fizetni, de ezt azoknak írom akik azon filóznak "megéri-e" nekem ennyi elköltenem rá? szerintem rengeteget ad felhasználói élményben

    őhhhhhhhh

    1 évvel ezelőtti N4-ről N5-re váltás, ( tudom ott csak 1 gen. különbség volt ) hasonlítva. ez hatalmas fejlődés, mondom ezt úgy, hogy használtam 3 hétvégén át otthon a nexus 6-ot.

    Ezt nagyon odarakta a google. és nem hittem volna, mert megnéztem kb 30 reviewt, ahol mindenki csak istenítette, ezért nagyon szkeptikus voltam eleinte, ILYEN NINCS.
    DE VAN!

    azok a faszságok amik terjednek, hogy bluetooth meg, bendek, meg a faszságok, szerintem összeshasonlíthatatlanok ahhoz képest ami az N5nél indulási, vagy N6-nál , n4-nél voltak.
    persze később lehet meglepi, de ne ezek tántorítsanak el senkit. Atom nagy hülyeségek.

    ui.
    ezt egybe írtam meg, nem néztem át, logika fsgok lehetnek benne, csak mérsékelten szedjetek szét :)))

    bármilyen kérdésre és KÉRÉSRE szívesen fogok válaszolni és megpróbálni eleget tenni neki.

    képekkel hétvégén érkezek, addig lehet a kéréseket gyűjteni.

    [ Szerkesztve ]

    "The right man in the wrong place can make all the difference in the world."

Új hozzászólás Aktív témák