Hirdetés
- Red Dead Redemption PC teszt
- PlayStation 5
- World of Warships
- Call of Duty: Black Ops 6
- EAFC 25
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- War Thunder - MMO Combat Game
- Le Mans Ultimate
-
GAMEPOD.hu
Hasznos információk, tanácsok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patrick
addikt
Már órák óta keresem azt a számot, de nem ugrik be. Valaki help.
A rádió is szokta játszani, hegedű van benne, azt hiszem meg nagybőgő, Lovasi énekli, talán a Csík zenekarral, vagy a Velőrózsák, Kiscsillag? Basszus nem tudom és mindjárt megüt a guta.
A dalszöveg valami olyasmi, mint a... őőő hangtalan zaj, zajtalan hang... ilyesmiből áll, meg vannak fordítva a szavak és úgy is értelmesek, váááá„Aki barátot talál, kincset talál."
-
Patrick
addikt
Srácok van ez a reklám, valami nikotin tablettát reklámoznak, talán Nico Cease és a reklám felénél bedurvul a zene, amikor az a kis animáció megjelenik, na annak mi a neve, dal előadó?
Kerestem neten a videót a reklámról, de nem találtam. Mostanában adják az rtl és avgy tv2-n.
„Aki barátot talál, kincset talál."
-
Patrick
addikt
válasz molnarpeter #11568 üzenetére
Igen, az az a reklám, csak nem tudom a szám címét, ami alatta bedurvul.
-
Patrick
addikt
Üdv Mindenkinek!
A corvinus rádióban játszottak egy dalt a Kiscsillag előadásában. A dal címét nem tudom, talán feldolgozás lehet, mert nem találom sem youtubon, sem a neten. A refrénje, ha jól vettem ki, akkor "One Fine Day". Ezt 3-szor, 4-szer egy más után elénekelte, de ahogy keresgéltem nem ez a dal címe. Ötlet valakinek?
-
Patrick
addikt
1:04:38-tól mi a dal címe? Próbáltam rákeresni, de nem találtam...
-
Patrick
addikt
BINGÓ!!!
Meg van a szám!
A csávó ezt énekelte a filmben, hogy walking around in your circles. Ez alapján kerestem... megtaláltam. Rainbow Butt Monkeys!
Azt értettem, hogy what around in your circles. Semmit nem találtam.
Na szóval a dalszöveg alapján kijött egy lyrics és ott volt a címe, jeah.„Aki barátot talál, kincset talál."
-
Patrick
addikt
A kávét reklámozó mcdonalds-os reklám alatt milyen dal szól? Ha jól gondolom Frank Sinatra énekel alatta, talán, de a címét nem tudom, valaki esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest