Új hozzászólás Aktív témák

  • #10726912

    törölt tag

    válasz Spet #10386 üzenetére

    Nem tudom, miért látja másnak a lap a procit. Nézd meg , hogy támogatja-e...van, ami elindul a nem belevalóval, de nem tud normálisan működni. ( Ez nagyon halovány ötlet :U hátha.) XP-ből javaslom, hogy csak a legszükségesebbet tedd fel rá, ne legyen SP-3-as csomag...ha lehet, csak 1-est, sokkal gyorsabb lesz a gép.
    Melanor : Részvétem...nincs ettől idegesítőbb, mikor csak haldoklik a gép :W A legjobb az lenne, ha lépésről lépésre mindent ki tudna cserélgetni az ember, amíg csak az alaplap marad hunyónak...persze ez nem ilyen egyszerű. Ha nem boldogulsz vele, próbáld bevinni egy pc-s boltba, megmondod, hogy javítást nem,csak hiba feltárást kérsz. 2500/óra a szervízdíj indulási összege...de legalább van jó esély a tovább lépésre.
    szejcHa nem csinál semmit, akkor első körben másik táppal nézd meg. Ram és vga nélkül is kell valami hangot adnia, ill a ventilátoroknak fel kell pörögniük legalább pár másodpercre....így marad a tápegység, vagy a csatlakozás hibalehetőségnek. Annyit próbálhatsz még, hogy lehúzod az indító gombot az alaplapról és valamivel rövidre zárod a "tüskéket" (ezzel kiszűrhető a nyomógomb hiba).
    Na de akkor én is kérdezek egyet: MSI alaplap (soket A-s): Hol megy, hol meg nem, mint a mesében...ami most üzemel, az ugyanez a kategória, (vga-memoria-táp-proc ugyanaz), ezzel működik gond nélkül. Van, hogy üzemel egy hétig, van mikor egy nap alatt 2* újra indul az MSI és van mikor napokig be sem indul...ötlet? Legalább döglene be végleg a nyomorult :O ;]

Új hozzászólás Aktív témák