Új hozzászólás Aktív témák

  • felhasználóx

    tag

    válasz Daffni2 #31962 üzenetére

    Senki nem állította hogy szemèt a voda, sőt a másik kèt magyar szolgáltatóhoz képest sok mindenben jobb a híg f@s magyar tengererben......de valóban parasztvakítás a külföldi pre-paid kártyák roaming díjaihoz képest. Több külföldi szolgáltató a pre-paid csomagban igen kedvezmènyes kiegèszítő opciókkal kínálja a szolgáltatását a cégcsoport által lefedett országokban. Ezt a kedves magyar operátorok nem teszik. Persze külföldön a voda nem engedi -hogy ha az adott országban van voda szolgáltatás-, a magyar voda kártyával más szolgáltató hálózatán a roamingot. A külföldről történő VOIP ról meg nem is beszèljünk....abban az esetben über parasztvakítás.
    Azèrt a havidíjèrt nagyon sok hónapig beszèlek külföldről, ja ès nem számolom hány percig.
    Azèrt mert a telenyomor és a trémobil ebben sz@rabb mint a voda, attól az még nem jó. :O

    Persze azt is hozzá kell tenni, hogy kint nem èrtettèk mièrt kèrdezem a VOIP tiltást. Az ott egy ismeretlen fogalom. Itthon tűzzel vassal üldözik.
    Egyèbkènt bizakodva várom a digi-t ( hogy kicsit helyreteszi árak tekintetèben a három vízfejet) ès majd a roaming díj eltörlèsèt. Ha ebben rugalmatlanok lesznek akkor remèlem jó pár tízezer ember adatkártyája a szomszèdos eu. országokból lesz... :)

Új hozzászólás Aktív témák