Új hozzászólás Aktív témák

  • DANDE22

    tag

    Azért nem véletlen, hogy nem váltottam jó néhány éve, pedig gondolkodtam rajta párszor. De mindig azt találtam még messze nekik a légátláthatóbb egyszerűbb a tarifacsomagjuk és pont arra van szükségem ami kell. Nekem mindig az a megoldás tetszett a legjobban, hogy előre megvásároltam X percet és azt lebeszélhettem és annyi volt pont, nem kellett aggódnom hány ft egy beszélgetés stb... s ahogy utánaszámoltam ezzel jártam a legjobban. Ezt ők alkalmazták először és a legelfogadhatóbb módon. Így váltok majd most Go+-ra amibe azért, halkan jegyzem meg 1GB adatforgalom azért beleférhetett volna. De még mindig elfogadható. Hangsúlyozom, ez mesze nem ideális, csak ha a többi szolgáltatóhoz viszonyítok. Legalábbis én így látom.

    Viszont amivel éppenséggel lehetne megfogni őket ha már mindenképp találni akarunk valamit és rendesen fel is háborodtam rajta, erőrl lehetne disputálni, ez az új divat szolgáltatóknál, az a következő:

    mondjuk Go+ készülék nélkül 4.990 ft készülékkel plusz 1000 ft azaz 5.990 ft és közben a készülék árának pl 9.900 ft van feltüntetve. De az valójában nem 9.900 ft, hanem 9.900+24X1000 azaz 24.000 ft. Tehát így maga a készülék nem 9.900 hanem valójában 33.900 ft. Na ez a szép átverés. De rendben legyen ennyi a készülék csak akkor ne 9.900 nak hirdessék, és legyen lehetőség arra, hogy azt mondod, most van pénzem kifizetni egyben ezt a 33.900-t a havidíj pedig maradjon végig 4.990ft mert akkor marad havonta egy 1000-s másra. De erről szó sincs. Na itt lehetne őket de a többi szolgáltatót is félrevezető tájékoztatásért megzargatni.

    Biztos valahol, ahogy szoktam :)) elnéztem a dolgot de most így látom.

Új hozzászólás Aktív témák