Új hozzászólás Aktív témák

  • grafikus17

    senior tag

    Ennyi kedvezményt még soha nem kaptam:) :C :C :C 10%-600ft és Pérmium kategória.
    A Te ajánlatod
    10%-os havi előfizetési díj kedvezmény
    Köszönjük, hogy már ilyen régóta kitüntetsz minket bizalmaddal!

    Hűségedért cserébe, most figyelmedbe ajánlunk egy havidíj kedvezményen alapuló szerződéshosszabbítási lehetőséget újabb 2 éves hűségszerződés aláírásával! Ha nincs szükséged új készülékre, hanem inkább szeretnél havi 10%-ot előfizetési díjadból megspórolni, dönts tarifakedvezményen alapuló hűségszerződésünk aláírása mellett!
    Ha szeretnéd megrendelni a havi 10%-os előfizetési díj kedvezményt az ehhez kacsplódó 2 éves hűségszerződéssel, akkor tekintesd meg hűségszerződésünket , és kattints a ’Megrendelem’ gombra és add meg adataidat, hogy futárunk mielőbb kézbesíthesse részedre az új szerződést. A szerződést a futár hozza vissza nekünk aláírásoddal, melynek kézhezvételét követően 72 órán belül rendszereinkben beállítjuk számodra az újabb két éves hűségidőszakot, valamint a 10%-os havidíj kedvezményt, melyet az aláírástól számított 24 hónapon át élvezhetsz.*
    A kiszállítás díját - 2,500 Ft-ot mi álljuk, Neked nem kerül semmibe!

    *A 24 hónapra szóló bruttó 10%-os havi előfizetési díj kedvezményhez hűségszerződés aláírása mellett újabb készülékvásárlásra szóló hűségszerződés nem írható alá, ehhez annak megszakítása szükséges. Tehát ha szükséged van egy új készülékre és a havi előfizetési díj hűségszerződésed még nem járt le, akkor az előfizetési kedvezmény hűségidőszakának megszakításával új készülék vásárlása esetén újabb két éves készülék hűségszerződést írhatsz alá.

    Havi 600 Ft-os előfizetési díj kedvezmény
    Köszönjük, hogy már ilyen régóta kitüntetsz minket bizalmaddal!

    Hűségedért cserébe, most figyelmedbe ajánlunk egy havidíj kedvezményen alapuló szerződéshosszabbítási lehetőséget újabb 2 éves hűségszerződés aláírásával! Ha nincs szükséged új készülékre, hanem inkább szeretnél havi 600Ft-ot megspórolni, dönts tarifakedvezményen alapuló hűségszerződésünk aláírása mellett!
    Ha szeretnéd megrendelni a havi 600Ft-os előfizetési díj kedvezményt az ehhez kacsplódó 2 éves hűségszerződéssel, akkor tekintesd meg hűségszerződésünket , és kattints a ’Megrendelem’ gombra és add meg adataidat,l hogy futárunk mielőbb kézbesíthesse részedre az új szerződést. A szerződést a futár hozza vissza nekünk aláírásoddal, melynek kézhezvételét követően 72 órán belül rendszereinkben beállítjuk számodra az újabb két éves hűségidőszakot, valamint a 600Ft-os havidíj kedvezményt, melyet az aláírástól számított 24 hónapon át élvezhetsz.*
    A kiszállítás díját - 2,500 Ft-ot mi álljuk, Neked nem kerül semmibe!

    *A 24 hónapra szóló bruttó 600 Ft-os havi előfizetési díj kedvezményhez hűségszerződés aláírása mellett újabb készülékvásárlásra szóló hűségszerződés nem írható alá, ehhez annak megszakítása szükséges. Tehát ha szükséged van egy új készülékre és a havi előfizetési díj hűségszerződésed még nem járt le, akkor az előfizetési kedvezmény hűségidőszakának megszakításával új készülék vásárlása esetén újabb két éves készülék hűségszerződést írhatsz alá.

    Kedvezményes készülékvásárlás
    Köszönjük, hogy már 106 hónapja kitüntetsz minket bizalmaddal!

    Hűségedért cserébe, most Prémium áron vásárolhatsz készüléket 2 éves hűségszerződés aláírásával!
    Ha új készülékedet itt vásárolod meg, akkor a kiválasztott készülék árából további 2000Ft kedvezményben részesülsz.*
    Amennyiben érdekel készülék ajánlatunk, kattints a Telefon kiválasztása gombra. Ezek után böngészhetsz és válogathatsz a megrendelhető kedvezményes árú készülékek között.
    Ha valamelyik megtetszett, kattints rá és bizonyosodj meg róla, hogy a készülék tudása megfelelő e számodra. Ha a válasz igen, akkor választhatsz legújabb tarifacsomagjaink közül vagy megrendelheted a készüléket jelenlegi tarifáddal is. A megrendelem gombra kattintva megadhatod adataidat, hogy futárunk mielőbb kézbesíthesse új telefonodat. A készüléket a futárnak kell készpénzben kifizetned, valamint aláírnod a szerződés hosszabbítás dokumentumát. A kiszállítás díját - 2,500 Ft-ot mi álljuk, Neked nem kerül semmibe!

    Sőt, ha ezen a felületen keresztül rendeled meg új készülékedet, akkor az itt látható árakból további 2 000Ft kedvezményben részesülsz!*

    *Csak az 2 000Ft-ot meghaladó árú készülékek megrendelése után jár a 2 000Ft-os kedvezmény. Az ennél alacsonyabb árú készülékeknél 2 000Ft kedvezmény nem adható!

    [ Szerkesztve ]

    Xiaomi Redmi note 7

Új hozzászólás Aktív témák