Hirdetés
- PlayStation 5
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- EAFC 25
- World of Warships
- War Thunder - MMO Combat Game
- Le Mans Ultimate
- Call of Duty: Black Ops 6
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Azonnali játékos kérdések órája
-
GAMEPOD.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
yogibear
addikt
válasz qwertly #133753 üzenetére
Alaphelyzetben a SIM kártyának ismernie kell az üzenetközpont számát az adott szolgáltatónál a telefon bármiféle beállítása nélkül...
Egy hónapja hordoztam át a számot T-hez a csehektől és semmit nem kellett állítani a telefonon, csak kicseréltem a kártyát és azóta is megjön minden sms, meg küldeni is tudok.
[link]
Ez ugyan egy Xiaomi leírás, de másnál is hasonló helyen található. Esetleg a sajátodban keresd meg ezt az SMSC beállítást, hogy ott nincs-e beírva esetleg vmilyen hibás telszám... Nálam alapból üresen van... de ott megadható az említett Tkomos üzenetküldő központ száma is... egy próbát megér...
Avagy cseréltesd ki a kártyát, hátha az xart be részlegesen...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
-
yogibear
addikt
válasz nfsu17 #137635 üzenetére
Te vagy helikopter, de nem ezért.
Az appban nincs odaírva, de ha weben belépsz a tkom oldalára, a fiókodban az előfizetés részletei alatt ott lesz a dátum, például:
"adategyeztetés 2023.12.22-ig#137636 Panthera
Azzal semmire sem megy mert az egyenleg az utolsó feltöltéstól számított fél év (1500 huf) vagy egy év (3000 huf és felette), így nem egyezik az egyeztetés dátumával...[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
yogibear
addikt
válasz nfsu17 #137638 üzenetére
Én meg direkt írtam, hogy ott az appban lópikula adat sincs, sajnos...
Használhatatlan sok mindenre... pedig nem lenne nagy dolog, ha ez is megjelenne benne és még célszerű is lenne, de hát a Tkom útjai kifürkészhetetlenek.[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz adam1400 #137674 üzenetére
Nem.
Átírják a havidíjasra váltáskor rá a Dominón maradt összeget
[link]
Dominoról előfizetésre történő váltáskor a Domino kártyán fel nem használt egyenlegedet jóváírjuk.
Az lényegtelen, ki lesz a havidíjasnál a számlafizető...
Legrosszabb esetben bemész egy fiókba és visszafizetteted... visszaadják...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
yogibear
addikt
válasz adam1400 #137677 üzenetére
Miért is nem? Az visszajár, ahogy akkor is ha megszűnik az érvényesség például, csak akkor igényelni kell... Ahogy akkor is, ha számhordozol, vissza lehet igényelni az előző szolgáltatótól kp-ban, csak az nem automatikus...
Jelen esetben, mivel az előfizetéses ingyenes lesz, visszaigényled és kifizetik kp-ban... lehet, hogy be kell érte menni egy fiókba, de akkor is visszajár... legfeljebb van valami határidő a visszaigénylésre, ezt nem tudom, mennyi...
Erősen kétlem, de ha mégis úgy lenne, ahogy mondod, ellőném előtte mindet lottóra (okoslottó vagy sms lottó).[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz radi8tor #137684 üzenetére
Az otthoni szolgáltatásaim mellé simán hozzáadtam a dominókat is, csak a mobil app nem mutatja a lejárat idejét meg az adategyeztetés idejét, csak az egyenleget beszédre és netre... Azt csak a fiókba belépve látod...
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz 4Grider #137718 üzenetére
Yetinél tuti vmi nem működik rendesen, mert Tkomos számomon hívnak, a telefon be van kapcsolva, mégis sokszor kidobja a hívónál, hogy a számom nem kapcsolható... ami vicc... A hívónak is 7/24-ben be van kapcsolva a készüléke...
Ha viszont én hívom a yetis számán, sok esetben nincs kicsörgés és egyszer csak a semmiből felveszi...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
yogibear
addikt
válasz ggabor02 #137728 üzenetére
Tipikus... tavasszal próbáltam dominóra számhordozni és a srácnak csak a 2. kártyát sikerült hozzáadni a csoda rendszerükhöz... Persze a váltáskor nem működött...
2. körben fél óra csevej a központtal, kiderült, hogy a felvitt T-s kártyát altiválták, majd egy percre rá le is tiltotta a rendszer... inditsa újra a folyamatot... na az sem sikerült, mert mint a későbbi 3. beszélgetésből kiderült, a folyamat inaktív, de nem deaktíválták... hogy nulláról lehessen kezdeni az egészet...
3. körben, 3. srác, abban maradt a központtal, hogy hibajegyet állít ki... na arra két hét alatt sem ért rá egy informatikus csodagyerek sem, hogy megcsinálja...
Így kb az első próba után 2,5 hónappal jött sms, hogy na most aztán tuti minden jó, lehet megint nekifutni... Kihagytam a kártya marad a konkurenciánál, nem rohangászok napszámban fiókba a város másik végébe...ráadásul kértem hogy a T-s fő számra jöjjön az üzenet, és ne a másik szolgáltató kártyájára, mert az épp nem lesz nálam... sikerült mégis odaküldeniük...
Vicc, hogy egy hónappal korábban két számhordozás meg hibátlanul lefutott azóta is működnek..„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
yogibear
addikt
válasz radi8tor #137730 üzenetére
miért nem kaptam értesítést a lejáratról, a fő számra kellett volna kapnom. Lehet csak elkerülte a figyelmem.
Tuti a kártya sajátjára kaptad... én is anno a fő számra kértem, hogy oda érkezzen ha a felvett hibajegy alapján megoldották azt a nehezen megoldható gondot, hogy képtelenek a saját új sim kártyájukat beregelni a saját rendszerükbe számhordozáshoz... na ná hogy a nem telekomos számra küldték az sms-t hogy na most aztán már megoldottuk...
Ha sikerül újra életképessé tenni azonnal add hozzá a fiókodhoz, az sms-t akkor is arra a számra kapod, de legalább látni fogod, mikor van adategyeztetés, vagy lejárat...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
yogibear
addikt
válasz radi8tor #137737 üzenetére
De mint mondtam sem az adategyeztetésről se az 1 év lejáratáról nem kaptam SMS-t.
Kaptál, de az az iPades Simedre ment... ott meg te mondtad, hogy az csak adatot tud, telefont nem... ezért nem érhetett oda és nem tudtál róla...
-
yogibear
addikt
Vicc a Telekom... vagy a Yeti a xar... nem tudom...
Be van kapcsolva a hívásértesítő is...
Tegnap a telefon itt volt mellettem egész nap, bekapcsolva és semmi csengetés, hogy keresnek a Yetis számról... A hívásértesítő meg csak most reggel jött meg róla... az is vicc...
Ha meg én hívom a számot sok esetben nincs kicsengetés, hanem egyszer csak felveszik...
Valami nem kerek a Tkom - Yeti vonalon...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
yogibear
addikt
válasz yogibear #137763 üzenetére
A szép az az esetben hogy idehaza van egy kártyás Yeti, arról meg simán fel lehet hívni a Tkomos számomat kicseng meg minden... az ominózus Yeti szám viszont előfizetéses, nem tudom, ez vajon miért probléma a Tkom - Yeti között...
-
yogibear
addikt
válasz rothfb #137773 üzenetére
Tkom is azért tud ilyeneket... tegnap feltöltöttem a dominót meg a yetis kártyát is és a yetitől azonnal jött sms a feltöltésről, a tkomé meg sehol, azt csak ma reggel küldte... ami szintén vicc...
A Tkomot persze weboldalon keresztül, yetist simán csak direktben a bankszámláról...Még küszködöm majd velük később...
Boldog karácsonyt mindenkinek.
-
yogibear
addikt
válasz cszoltaneger #137799 üzenetére
Ahogy írták, trehányak a programozók...
De egy év múlva ha esedékes lesz az adategyeztetés, a szig pontos adataival kell adategyeztetni, mert nem a trékom adatbázisát nézi ilyenkor, hanem az állami adatbázist kérdezi le, hogy stimmelnek-e az adatok vagy sem, és csak egy igen vagy nem jelzést kap vissza a tré rendszere...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
yogibear
addikt
válasz cszoltaneger #137803 üzenetére
Most is pkntosan lett megadva, a Magyarország is ki lett jelölve,és hiába.
Nem érted... Ezt írtam:
De egy év múlva ha esedékes lesz a kötelező adategyeztetés, a szig pontos adataival kell adategyeztetni,
Az hogy most a vásárláskor a trékom adatbázisába hogy kerültek be az adataid nem számít, sem az hogy a nem szerepel benne a Zalaegerszeg után a (Magyarország), vagy esetleg a második keresztneved, ha van olyan is... az éves kötelező adategyeztetéskor ha azt online csinálod majd meg, oda a szig pontos adatait kell beírni, ahogy azok azon szerepelnek... mert azokat akkor az állami rendszertől kérdezi le, nem a trékom adatbázisától... ez a lényeg...online viszont nem.
Ezt is elmagyarázták: trehányak a programozóik...
Addig meg használd a kártyát...
Ha meg annyira izgat a dolog, amikor majd egy trékom fiók felé jársz személyesen, a szügyintézővel kijavíttatod manuálisan.„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
yogibear
addikt
válasz domper2015 #138047 üzenetére
Drágább, de tudok telefonálni...
Nekem is Digi helyett lett Dominó még tavaly tavasszal...
Veszel rá egy Maraton netet, ami nem időkorlátos, az 4k...
Beregelsz mondjuk a Voipbusterre, beregeled alapnak a számodat, feltöltesz kb 14 eurónyi pénzt, felrakod a telefonra a Mobilvoipot, kiválasztod benne a Voipbustert és kb 7 forint/percért telefonálhatsz, amíg a 10 eurónyi pénzed el nem fogy... Plusz a feltöltéstől számított 4 hónapig vonalast ingyen hívhatsz...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
yogibear
addikt
válasz gabor9991 #138053 üzenetére
Beléptem, megnéztem a "rates" alatt:
Hungary (Landline) Superdeal! FREE* FREE*
Hungary (Mobile) € 0.015 € 0.019Az első szám a nettó, a második a bruttó ár... értelemszerűen ez a Magyarországra irányuló hívás az ország listából kiválasztva és természetesen magyarországi a hívószámom is természetesen, ami be van regelve...
A 0,019 euró meg 383 huf-fal számolva 7,3 forint/perc...
A landline Free az a 4 hónapig ingyen hívás vonalas irányba, a feltöltéstől számított 4 hónapig... utána az is ugyanannyi, mint a mobil 0,019 euró/perc...[ Szerkesztve ]
-
-
yogibear
addikt
válasz Bogyi007 #138138 üzenetére
azt mondjuk nem gondoltam hogy az adataimat nem tudják esetleg pontosan kimásolni...
Anno mikor ezt a faxságot 17-ben bevezették és elsőre személyesen kellett bemenni, köv. évben kettőt simán egyeztettem neten a 3-at nem akarta semmi áron, újabb séta a boltba, gyerek erősen vakarta a fejét, de hogy minden stimmel ahogy a szigen szerepel... mondom nem, mert az automata nem engedi... 10 percbe telt neki mire rájött, hogy az előző évi kollégája egy karaktert nem szig helyesen vitt fel-
-
yogibear
addikt
válasz Cs1csó #138310 üzenetére
Amúgy egyetértek veled, nekem 3 hónappal a határidő előtt már jött az üzenet, hogy csináljam meg az egyeztetést ha megcsinálom jövőre MÉG korábban fognak zaklatni.
Az adategyeztetési határidőd a szerződéskötésed évfordulója, minden évben eddig kell elvégezned az adategyeztetést. SMS-ben értesítünk előtte, hogy időben el tudd végezni az adategyeztetést.
Nem a te bármikori adategyeztetésed időpontja számít, hanem a szerződés kezdete...
Yetinél pl a szerződéskötés hónap/napja előtt már 6 hónappal engedi az egyeztetést...
És nem fognak a trénél sem korábban "zaklatni"..[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz enginev3.0 #138356 üzenetére
Már írtam anno: VOIP... pl Voipbusterpro átszámolva kb 7 forint per perc... csak net kell alá... Domino esetén pl maraton 5Gb/4ezer (jelenleg még)...
-
yogibear
addikt
válasz tibor23 #138466 üzenetére
tudták hogy az adategyeztetés nevű szívatás március környékén indult el, akörül van forduló,
Neked akkorra esik másnak máskorra...
Az adategyeztetési határidőd a szerződéskötésed évfordulója [link]
Mekkora mocskok hogy kicsesztek veled és nem kaphattál ingyen 1 Gb-t,
Szegény sóher magyarnak nem telik 800 forintra 1 Gb netért (maraton 5Gb/4ezer huf)A yeti mindenesetre sokkal rugalmasabb, ha nem is ad ingyen netet azért mert vki megcsinálja 2 perc alatt azt, ami kötelező, de legalább már 6 hónappal a lejárat előtt meg lehet csinálni...
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz DeathAdder #138479 üzenetére
És a feltöltéseket a te OTP számládról csinálták?
A számlához tartozó kártya el volt mentve a Tkom fiókodban?„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
yogibear
addikt
válasz EmberXY #138487 üzenetére
Bár fura, hogy ennyire amatőr lenne valaki, hogy a saját egyenlegét akarná így feltölteni,
Nem feltétlen... a gond azzal van, hogy hogyan férhettek hozzá magához a Tkom fiókhoz, amiben el volt mentve a kártya... az meg a Tkom sara lehet...
-
yogibear
addikt
válasz nfsu17 #138498 üzenetére
Aliexpressen a legeslegelső fizetésemnél sem kért semmit.
Ali nem EU-s így rájuk eleve nem érvényes/kötelező a 2FA... ezért nincs is...
Digi, vagy Zéerté sem kéri a 2FA-t mert a bank rendszere a megbízhatók közé sorolja... Zéerté régebben pl kérte ha kell, ha nem befizetésnél... de már ők is leszoktak róla...konkrétan a bank nem adja be a megerősítési ablakot... de ott sem, ahol rendszeresen vásárolsz...
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz vence #138503 üzenetére
Pedig alkalmazzák... a zöld mammutnál már 2005-ben is volt, a Net számlacsomaghoz alapból járt például MC webkártyával együtt, amit ugyanúgy 3 évente cserélnek... a mostan Smarthoz is lehet külön kérni minimális havidíjért (147 huf asszem)...
Átvezetés meg ingyenes...
Csak sokan úgy vannak vele, hogy elég a sima számla és a plasztik azzal is tudnak online vásárolni... csak ha egyszer beleszaladnak a késbe akkor jön a jajveszék...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
yogibear
addikt
válasz vence #138656 üzenetére
Érdemes tudni, hogy ha a feltöltőkártyás előfizetésünk hívószámát hordozzuk el, akkor a fennmaradó egyenlegünk visszatérítését 30 napon belül kérhetjük az átadó szolgáltatótól. Lényeges, hogy a visszatérítés díjköteles lehet, ha ezt előfizetői szerződésünk rögzítette. Ugyanakkor fontos kitétel, hogy ebben az esetben ennek a díjnak arányosnak és összemérhetőnek kell lennie a visszatérítés során – a szolgáltatónál – jelentkező költségekkel.
-
yogibear
addikt
válasz Intruder2k5 #138702 üzenetére
Alig 4 napja raktam be ugyanezt, még itt van ezen az oldalon, de az olvasás az manapság már nem divat... még pár év és mindenki csak írni fog tudni.
Az összefoglalóba sem érdemes betenni, mert azt sem olvassa szinte senki...
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz Intruder2k5 #138704 üzenetére
Inkább a lustaság. 4 napja ezt a linket uszkve 10 másodperc alatt találtam meg. Másnak sem tartana hosszabb ideig.
-
yogibear
addikt
válasz nfsu17 #138750 üzenetére
Én jobban szeretem a netet nem beszélek sokat
Ma aktiválom ezt a DD-t, holnap az ingyen korlátlan egy nap netet...I agree. én is holnapra akarom azt a Valentines egy napos netet aktiválni...
18 éve van meg a számom onnan, de lehet hamarosan áthozom ide. Semmi értelme a maradásnak.
Tavaly ezért hoztam át tőlük a prepaideket, mert itt van nem időkorlátos mobilnet (maraton), ami máshol nincs csak 30 naposak... plusz az online feltöltésért is adnak valamit, így az 5Gb maraton meg elég majdnem 1 évig, mert a frissítéseket wifiről csinálom, mikor ráérek, plusz van a DD net is néha, így lassabban fogy a maraton...
Ha meg nagyon dumálni akarok hosszabban, fent a MobilVoip és a régi Voipbuster reget használom ott csak kb 7 forint a percdíj...
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz Marci112233 #138800 üzenetére
ma bementem tényleg nem lehet domino kártyát venni, vagy csak az ott ülő személy hajtott el azzal hogy csak eszközzel együtt tud adni. Most várom jön-e válasz rá.
Ez T saját volt vagy valami partner xar?
Tavaly akartam átvinni 2 számot, Allee-ben azt mondták nincs, majd csütörtökön kapnak dominós kártyát, átmentem az Etelébe ott szó nélkül megcsinálták mindkettőt, kártya is volt... Mindkettő T saját, eleve oda mentem mert partneresek sokszor úgy hülyék, ahogy vannak...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
-
yogibear
addikt
válasz Zsolt,72 #138975 üzenetére
Most gondolj bele, hogy nálam 2 domino sim van a telefonban és minden üzenet, pl ma is hogy "pár nap múlva lejár és adategyeztessek és hű már mennyire lehet az appban is" duplán jön., akkor most legyek én is ideges miatta?
Másik, hogy csak pont 2 hónap múlva jár le, szóval idő van még.„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest