Hirdetés
- PlayStation 5
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- EAFC 25
- World of Warships
- War Thunder - MMO Combat Game
- Le Mans Ultimate
- Call of Duty: Black Ops 6
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Azonnali játékos kérdések órája
-
GAMEPOD.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soulfly842
addikt
válasz meroly #65600 üzenetére
Van egy ún. hívószámlekötési idő, ami annyit jelent, hogy a rendelkezési idő leteltét követően van egy 90 napos biztonsági időintervallum, ami alatt egy feltöltéssel még újraaktiválható.
*102#-et beírva a tárcsázóba egy hívás gombot követően kiírja a telefon, hogy meddig tölthető még - viszont, ha ezzel már nem lekérdezhető, akkor valószínűleg a hívószámlekötési idő is lejárt.
-
meroly
veterán
válasz Soulfly842 #65601 üzenetére
Igen, azt néztük, még november valameddig tölthető, csak fura hogy már nem lehet hívni se.
KösziImpossible is nothing
-
törölt tag
-
hr2
őstag
Üdv.
Hogyan lehet letiltani a mobilvásárlást, hogy ne tudjak lottózni stb. ? -
Keem1
veterán
Hahó emberek!
Élő hűségidő alatt lehetőség van a szerződő előfizető módosítására? Természetesen a régi és a leendő fél jelenlétében. Sajnos az előf.szerződésben nem találtam sem annak tiltását, sem kifejezett megengedését. -
Soulfly842
addikt
válasz Vangelis #65608 üzenetére
Én most letiltottam fél évremagam a szerencsejáték oldaláról is a tippmixpro miatt (Unibetről dettó) Felhúztam a múltkor magam Nekem a mobilvásárlás letiltása nem sokat jelentene, amikor karnyújtásra vannak a rendszerek, a kollégák és minden
Sok volt a mobilszámlám - még ha gyak. állandóan pluszban is voltam, akkor is jobb ez így... szépen megfontoltan, úgy sem jutok 1-2 alkalomnál többször így a lottózóig/újságosig a látástól vakulásig munka miatt
[ Szerkesztve ]
-
fireproof
őstag
Sziasztok.
Nekem olyan kérdésem lenne hogy úgy is lehet érvényesíteni a garanciát ha a számla más nevére van kiállítva mint amivel a készülék be van regisztrálva a MySamsung oldalra? (Nekem lenne garanciás problémám de a számla nem az én nevemre van kiállítva.) -
legenda
válasz fireproof #65613 üzenetére
szia,
adott tekintetben a szolgáltató és a gyártói/szerződéses szervizes ügyintézés elkülönül, a szolgáltatón keresztüli ügyintézés tekintetében nincs jelentősége, hogy milyen névre került beregisztrálásra a my samsung felületen - alapesetben azéra, aki a készüléket a szolgáltatónál vásárolta -, a jótállási jegy a készülék adataira van kiállítva, így azzal bárki intézheti a szolgáltatónál és a direkt szervizben is, viszont számla esetén a szolgáltatónál a szerződött félre van szükség, akinek a nevére az kiállításra került.
a vásárlástól számított egy éven belül - tehát a jótállás első (kötelező) évében - lehetőség van a my samsung felületen az eredeti tulajnak törölni a my samsung regisztrációt, te pedig azt követően saját névre átregisztrálhatod.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz fireproof #65615 üzenetére
igen, de akkor érdemes kihagyni a szolgáltatót és direktben a samsung szerződéses szervize által intéz(tet)ni - a telefon típusa függvényében, akár a házhoz kivonuló szervizes vagy futár útján -, úgy gyorsabb lesz.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
zolka95
őstag
Domino csomagban vagyok. A nyáron lett feltöltve 3500Ft-tal a telefonom. Ezidáig kemény fél percet telefonáltam. És kevesebb mint 700Ft van a telón, MIÉRT?!
Mikor megkaptam az sms-t, hogy rákerült a pénz, a telefon magától azonnal bekapcsolta a mobilnetet. Kikapcsoltam egyből. Nem rég pedig a mobilnetet véletlenül bekapcsoltam, de utána azonnal ki is kapcsoltam. Tehát egyáltalán nem használtam. A szinkronizációk pedig nem ehetnek le ennyi pénzt pár mp alatt.Ma elküldtem egy sms-t a 1430-ra, hogy egy hónapig legyen 200MB mobilnetem. 690Ft volt az sms. Ez után néztem meg az egyenlegem. De a többi pénz akkor hova tűnt??
Valahogy meg lehet nézni hova tűnt el a pénz?
[ Szerkesztve ]
Figyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?
-
-
dptrsk
Topikgazda
válasz zolka95 #65624 üzenetére
Domino 5 esetén:
Napi netcsomag(10mb): kb 200ft/aktiválás.
Ebből az elmondásod szerint volt 2 db legalább, az 400 ft,
a netcsomag domino 5 esetén (200mb) 1090 forint.
Ez 1500(+700)=2100 amit tudunk, hogy forgalmaztál, megvan még.
Persze, ha nem 2 napig volt aktív a net, hanem 7-8 nap akkor meg is van a kb 3500 forint, s akkor még 1 percet/SMSt se forgalmaztál 39/49 perc vagy sms darabáron.[ Szerkesztve ]
-
t1
addikt
Sziasztok.
Hűségidő lejárta előtt, hogyan lehet vásárolni ( 10.07 ) csak nagyobb csomagra válthatok, vagy tudok vissza menni is?
-
zolka95
őstag
válasz dptrsk #65625 üzenetére
A netcsomag, amit ma vettem az 690Ft netplusz s.
Ha a google-be írod be a netplusz s-t akkor az előfizetőknek való netcsomagot adja be (bár nem értem mért drágább az előfizetőknek ugyanaz)
Ha kikeresed a domino kártyás netcsomagokat akkor ott 690Ft-ot ír a Netplusz S-re
És máskor is bekapcsolta a mobilnetet mikor feltöltöttem a kártyám, de mindig kikapcsoltam. Ez a telefon hibája vagy mi?
[ Szerkesztve ]
Figyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?
-
dptrsk
Topikgazda
válasz zolka95 #65627 üzenetére
Netplusz S, azoknak akiknek alapból nincs net a csomagjukban. Ez adatcsomag 1090 forintba kerül
690ért az vehet, akinek van beépített mobilnet a csomagjában. Plomino Surf, Move, Next csomagok.
Ez bővítő csomag, így már csak 690 forintba kerül, mivel egy már ,eglevő csomagot bővít.Ha a telefonod elkezd mobilneten forgalmazni, az neked azon a napon 200 forintodba kerül.
Az telefon hibája, vagy a te figyelmetlenséged ha "magától" bekapcsol az aktív adatkapcsolat.[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
-
legenda
szia,
az előfizetésre aláírt 24 hónap esetén, ha adott arany vagy platina kiemeltség, akkor letelt 21 hónaptól lehet újabb hűség aláírásával készüléket vásárolni - ellenkező esetben, legkorábban a hűség lejárta előtt 30 nappal -, de a díjcsomag esetén szükség van a hűség teljes kifutására, ha arra is alá lett írva, így addig csak azonos/adott árkategóriában lehet módosítani - ez bizonyos esetben visszafelé történő lépést is lehetővé tesz, mivel nincsenek fillére pontosan kategorizálva, itt írta le az illetékes a kapcsolódó infókat; link, eltérő esetben kötbéres lesz a módosítás.
[ Szerkesztve ]
-
Tamás34
senior tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy 3 hónap múlva lejár a hűségem, gondoltam rendelek Online egy telefont más díjcsomaggal hűségmeghosszabbítással, de már másnap lemondtam! Meg is jött az e-mail, hogy érvénytelen, de maradtam az emelt díjcsomag és megint két év hűségben vagyok vagyis 2017-ig! Lemondtam a rendelést, így vissza kellett volna állnia mindennek ahogy volt nem? 14 napon elálhatok! Hogy van ez?
Köszönöm!
LG48C2OLED- Samsung Galaxy S23 Ultra-Garmin instinct 2-Amazfit Balance Grey
-
CityBoy007
csendes tag
Sziasztok! Ha valakinek nincs szüksége az okostelefon vásárlásra felhasználható kuponkódjára, elküldheti nekem Pü-ben!
Nagyon szépen köszönöm előre is annak az illetőnek, aki tud küldeni egy kupon kódot
-
glaci
őstag
válasz zsof Nokia #65619 üzenetére
Lehet kártyásra is hordozni!
(Én is Dominóra hordoztam a Vodás előfizetésemet.)Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
legenda
úgy már most is vásárolthatsz, hogy csak az előfizetésre írsz alá további hűséget, díjcsomagra nem, amikor pedig lejár a tarifás hűség (október 7-én), utána átlépsz move xs-be.
a move xs amúgy is olyan kategória, hogy arra nem lehet hűséget alárni, mivel a legolcsóbbak egyike.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
ferob
őstag
Érdeklődnék, hogy az október 1-jén lejáró hűségidejű Net&Roll előfizetést legkorábban csak aznap lehet felmondani a telefonos ügyfélszolgálaton keresztül, így a szolgáltató által kiszámlázva következő hónapban azt az egy napot, vagy esetleg előtte nap is lehetőség van rá?
Másik kérdésem, hogy üzleti előfizetéshez idén májusig NetPlusz mobilinternet volt aktiválva, ami lemondásra került telefonon keresztül, viszont most aktuális lenne újra az aktiválása, ám a webes felület szerint: "Ezzel a szerződéssel nem tudsz Mobil Internet szolgáltatást rendelni.", amit nem teljesen értek, mivel előtte is volt rá aktiválva, bár igaz, hogy akkoriban telefonon keresztül lett intézve a megrendelés is, így előfordulhat, hogy telefonos ügyfélszolgálaton keresztül simán tudják nekem aktiválni az egyik NetPlusz csomagot?
-
legenda
belépsz a my telekom fiókba, kiválasztod a megvásárolni szándékozott készüléket, amennyiben több előfizetésed is van, úgy abból is a megfelelőt, a lehetőségeknél arra nyomsz, hogy; meglévő előfizetéssel, a lényeg pedig utána következik, a legutolsót kell választani, ahol nem írja, miszerint; hűség a díjcsomagra 2 év
-
Killing
addikt
Telekom e-számlát mikor lehet megtekinteni PDF-ben? Befizetni már befizettem de nem dobja fel mint a múlt hónapban (akkor később is fizettem)
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
feelurself
aktív tag
Sziasztok !
Nem találtam az esetemre vonatkozóan infót, ezért megkérdezném:
Adott egy galaxy S5 aminek betört a kijelzője és az érintésre sem reagál. Biztosítás van rá, de garancia nincs, mivel a knox már ugrott.
Ebben az esetben is él a biztosítás ? -
migabi24
nagyúr
válasz feelurself #65645 üzenetére
A biztosítás törésre van, semmi köze a garanciának hozzá, ez fizetős javítás, amit a biztosító fizet
-
ForRedGlory
félisten
-
migabi24
nagyúr
válasz ForRedGlory #65647 üzenetére
Ilyenkor kell belevágni egy lavor vízbe azt nézegethetik a knoxomat
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest