Hirdetés
- PlayStation 5
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- EAFC 25
- World of Warships
- War Thunder - MMO Combat Game
- Le Mans Ultimate
- Call of Duty: Black Ops 6
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Azonnali játékos kérdések órája
-
GAMEPOD.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vangelis
félisten
válasz raziel01 #52101 üzenetére
Még tegnap beszéltem velük, hogy lemondom mind a két előfizetésemet.
Akkor mondták, hogy adnak ingyen valami fostelót.... ha maradok.
Ott említették, hogy adnak 1000ft-ot havonta. Igaz csak egy évig.... de az sok idő.
Mondom akkor ha rendeltem szólok és állítsák be a kedvezményt.
Megrendeltem és hívtam a hölgyet,.,.. be is állította elvileg.
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
Schizoka
aktív tag
nekem szállításra vár dec.2 ppp ra kértem.
-
w333
félisten
válasz Blackmirror #52105 üzenetére
Szerdán ? házhoz rendelted vagy hová ?
Különben 1-2 nappal biztosan korábban lesz mindenkinek !
Már csak az lenne jó tudni hogyan nézhetem azt meg hogy az adott boltban elérhető a telefon vagy sem ...
(#52104) raziel01
0:26 -kor rendeltem és nálam már "szállítás alatt" van
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
hurenzon
senior tag
Nekem ezt írja:
Rendelési üzenet: Az Ön nyitott rendeléseinek összege meghaladja az engedélyezett limitet.
Semmit nem rendeltem, nincs folyamatban lévő megrendelésem...
-
Ha jól láttam, online vásárláskor nem ad lehetőséget számhordozásra. Az megoldható, hogy most veszek egy akciós telefont, és később számhordozással megváltoztatom a telefonszámát?
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Vangelis
félisten
Remélem nem valami xart veszünk.....
-
hurenzon
senior tag
500 db S4 van még készleten....
-
Zoty4
őstag
Move s dijcsomag melle lehet kerni kapcsolat te+en plus kedvezmenyt, amikor fel aron lehet hivni a masikat?
[ Szerkesztve ]
-
Doctor46
csendes tag
Sziasztok!
Esetleg valaki tudna segíteni?
Nokia lumia 530 teló akarok rendelni de egyszerűen nem tudok belépni se regisztrálni nem tudok..
mikor új jelszót akarok kérni akkor meg azt írja ki,hogy csak lakossági ügyfél jelentkezhet be..:/ -
raziel01
veterán
Ezek buzik. Irjak, hogy nem tudtak elerni telon. Nem is hívott senki tőlük meg más se.
-
Vangelis
félisten
válasz Blackmirror #52117 üzenetére
Hehe
Azt mondtad dolgozol!!!@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
Ákinard
aktív tag
Végigvittem a rendelést nagy nehezen, a legvégén kiírta, hogy nem teljesíthető, mert elfogyott. A**áztam egyet, újrakezdem, ott újra volt raktáron!!
Mérgemben felhívtam őket, hangrögzítőre mondva, hogy továbbra is igényt tartok rá, akár holnap akár egy hét múlva, akár a panasz 30 napos kivizsgálása után, de nekem a kiírt áron szolgáltassanak egy telefont...
Hogy a francba fogyhat el valami, amit már kosárba teszek? És közben jelzi, hogy kosárba van téve a telefon, amikor odakattintok kiírja: a kosár üres...
Agyrém -
veterán
-
Buster17
addikt
Hali!
Ebben a hónapban már 3x töltöttem 1500forintal a kártyámat és tényleg ritkán telefonálok és akkor is fél perc alatt.Valami olcsóbb díjcsomag vagy pár ezres előfizu nincsen?
-
WonderCSabo
félisten
Szóval akkor elfogyott az S4? Már meg se próbáljak rendelni?
-
Nazara
őstag
válasz WonderCSabo #52125 üzenetére
Én 15 perce rendeltem, már kaptam is visszaigazolást levélben, keddre várható.
Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.
-
Ákinard
aktív tag
válasz szabogabor10 #52123 üzenetére
Elég komoly probléma... (Én is kilogikáztam, hogy ez lehetett a gond. )
Mindegy, én a rendelést végigvittem többször is, mert amikor kiírta, hogy elfogyott engedte újrakezdeni, és a fehér kivételével mind készleten volt, legalábbis a jelzése szerint..., akkor adta a kosárban van/nincs a kosárban hibát a többi mellé....
Panasz válaszára kiváncsi leszek... -
Koppany
csendes tag
válasz Ákinard #52128 üzenetére
En kettot rendeltem (s4). Elsot hajnalban akkor gyorsan ment. Masodikat kilenckor kezdtem es 13.00-kor sikerult vegigvinnem. Parszazszor elakadt a kosarnal a legvegso lepesnel, de kitarto voltam, mindket s4 visszaigazolva mar. Egyik reszletre, masik kp.
Szerk: hajnali rendeles fekete, amit delutanra birtam leadni az feher.
[ Szerkesztve ]
http://t-home-optinet.blogspot.com/
-
Schizoka
aktív tag
a t oldala most is rossz remélem nem felejti el a rendelésem!
-
Zoty4
őstag
Vicces, ejjel megrendeltem anyukamnak az s4-et.
Ket emailt kapott, ugyanaz a rendelesi szam. Egyiknel 44,4k-1,9 husegpont, ez fagyott le. Masodik probalkozasnal mar nem voltak husegpontjai, de a rendelesek kozt sem volt semmi. Megrendeltem megegyszer 44,4kert
Jelen pillanatban a rendelesek kozt csak a 44,4ks van es ujra ott vannak a weboldalon a husegpontjai.
Kerdesem a kovetkezo, ha ertemegy a boltba, akkor meg le tudja vonatni az 1900 ft husegpontjait?
Valamint nem gaz hogy 2 mail is jott (rendeleseknel 1 van csak)? -
Schizoka
aktív tag
Szerintetek a ppp-on megnézik a szig számát?
mert az okmány számánál a régi szig-em száma van a rendelésnél. -
XeeN
senior tag
Új előfizetőként rendeltem 2 napja egy készüléket, de még mindig "jóváhagyás alatt" a státuszom. Ez mennyire normális? Eddig sem email, sem hívás nem jött.
-
w333
félisten
Srácok Eco XS -rő tudok majd váltani Move XS-re hűség alatt ?
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
atosan
veterán
Sziasztok,
Após pajtit felhívták, hogy lejárt a 2 éve, rendelt is egy Xperia E3-at, a hölgyike küldött mellé egy kipattinthatós kártyát, mert neki még a mini sim van, ebbe pedig a micro sim megy. Telefonon lehet aktiválni, hogy az új működjön, a régi megszűnjön, illetve mégsem lehet, mert IT gondokra hivatkoznak a Mix díjcsomagnál. be kéne ballagni valamelyik T pontba.
Kérdésem, hogy neten ezt nem lehet intézni? Nem találtam rá semmitMaine coon
-
Vangelis
félisten
fekete péntek elfogyott..... hamar!
-
törölt tag
-
Ákinard
aktív tag
válasz Vangelis #52143 üzenetére
Nem teljesen.
2 órája ki van írva mindegyikre, de egy 20 perce vettem egy i5C-t.
Előtte többször is meg-meg jelent készlet de vagy más szín vagy az amit én akartam, csak nem voltam elég gyors.
Most szerencsém volt, mert az előző kísérletem ott elakadt, ahol a szerződéskötési feltételeket kell elfogadni, és otthagytam. Így most csak onnan nyomogattam tovább. Sikerült Akkor frissítettem és megint nem volt készlet.Tehát aki eddig lemaradt, ne adja fel, F5 előre, esély van
-
313313
addikt
válasz Ákinard #52147 üzenetére
S4-et olyan 2-3 órája kiszedték webshopból, szóval olyat tuti nem veszel már. Kíváncsi vagyok holnapra visszakerül-e
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest