Új hozzászólás Aktív témák

  • Winne

    nagyúr

    Urak!

    Volt egy tesztidőszaka télen az HBO:GO-nak magentásoknak, ott a Telekom appban kellett beaktiválni az HBO:GO-t és onnan ment tovább. Most az a kérdésem, hogy ha egy korlátlan net maxra most is ezzel a metódussal csináltam és utána néztem csak meg az oldalon, hogy így kellene:

    Hogyan regisztrálhatom HBO GO előfizetésem?Kérünk, vedd figyelembe, hogy az HBO GO regisztráció, a Korlátlan Net Max díjcsomag aktiválását követően, 24-48 órával lehetséges.Az HBO GO regisztrációt megelőzően aktiválnod kell a hozzáférésedet: AktiválásA "Mobil-előfizetésem van" ablakban add meg telefonszámod, amelyre az aktiváló kódod SMS-ben elküldjük. Add meg az SMS-ben kapott aktiváló kódod, majd az e-mail címed, amelyre az HBO GO előfizetésedhez kapcsolódó fontos értesítéseket küldhetjük. Ezt követően máris az HBO GO regisztrációs oldalára jutsz. Add meg fiókadataidat (e-mail-cím, jelszó), és fejezd be regisztrációd.Sikeres regisztrációd követően, élvezd a népszerű sorozatokat és filmeket.

    akkor most elég-e ha megcsinálom a leírás szerint, vagy az 1990 Ft-ot, amint a Telekom appban írt azt hozzá fogja írni a számlámhoz úgy is, hogy a csomagomban ingyenes?

    Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...

Új hozzászólás Aktív témák