Hirdetés
- PlayStation 5
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- EAFC 25
- World of Warships
- War Thunder - MMO Combat Game
- Le Mans Ultimate
- Call of Duty: Black Ops 6
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Azonnali játékos kérdések órája
-
GAMEPOD.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz ptesza #110450 üzenetére
HBO GO-val nézel valamit és Spotify-jal zenét hallgatsz, azt nem számolja. Facebookon megosztott videó ha külső szolgáltatóra hivatkozik pl. egy YouTube videót nézel a FB hírfolyamban akkor azt számolja mivel a YT nincs a kedvezményes partnerek között.
Viszont én is úgy értelmezem a Facebook saját live stream videóját nem kéne számolnia, Messengerben sem a videochatet mert az nem beágyazott külsős tartalom. Szerintem. Valaki más majd megírja a biztosat. -
degec
senior tag
Tisztelet,
Ha nagyon szépen megkérnék valakit.. elmondaná, hogy mi a különbség a tandem sim és a multi sim között ?..mert én nem vágom.. -
TheMarci
addikt
válasz degec #110454 üzenetére
A tandem csak internet megosztásra jó, a fő előfizetés net keretét tudod más eszközben is használni. A multisim a fő előfizetés telefonszámát is átveszi, így elvileg a hívás, sms a többi készülékre is megérkezik, amiben a multisim van.
Egy hónapja már nem akartak tandemet adni, mondva, hogy felváltotta a multisim, de meggyőzhetőek voltak, amikor elmondtam, hogy nem praktikus, hogy pl a kocsit kölcsönadom másnak, és csörög benne a telefonom..
[ Szerkesztve ]
Do You Dream?
-
Gabesz87
veterán
Röviden és tömören: elmegy a Telekom a P..ba. Múlt hét pénteken megrendeltem telefonon egy iPhone XR-t a feleségemnek. Magenta 1-ben vagyok, van minden szolgáltatásom, a mobil elofizunkat M-rol S-re váltottam, mert az is elég nekünk. Az otthoni telót meg hoppá pluszrol alapra. Így összességében 5e-et spórolunk meg. A feleségem számára lejárt a husegido. Magenta 1-el husegido hosszabbitassal mindenre, 30e Ft kedvezményt igénybe véve meg is lett rendelve az XR. Hétfőn kaptam egy emailt hogy érvénytelenítették. Felhívtam hogy mi a tosz van, a faszi kiderítette hogy elvileg tévesen adták meg a kedvezményt mert az már igénybe lett véve úgyhogy így szerződés ellenes, nem lehet így. Valószínűleg így is van, az én P20 Pro-mra lett anno kedvezmény intézve. Azt mondja ok elb..tak megrendeli újra. Ár minden ugyanaz. Ezt mondjuk nem értettem, hogy ha nincs ez a kedvezmény hogy lehet ugyanannyi a teló. Néztem a visszaigazoló levelet rendelés után, valóban ugyanannyi volt. Erre ma jön egy levél megint, hogy érvénytelen a rendelés. Na itt jól begurultam, felhívtam, és leosztottam őket hogy akkor most mi a f..om van. De azt ne várják hogy még egyszer megrendelem. Mivel 2 szám van a folyoszamlamon, hiába járt le a husegido a feleségemere, egyszerre csak egy számhoz lehet kedvezményesen telót vásárolni. Na mondom ez faxa. Elmentem az iStyle-ba és meg is vettem olcsóbban a telefont. Igaz vagy fél óra volt a Cetelem hiteligenyles de les...zom. Tehet egy szívességet a T!
[ Szerkesztve ]
-
Gabesz87
veterán
válasz Mikulásbá #110461 üzenetére
Gondoltam, úgyis husegidot kell hosszabbítani, most azon a 20e Ft különbségen nem szarozom, eddig jó tapasztalataim voltak a teló vásárlással Telekomnal. A P20Pro-mat is májusban marha jó áron vettem. Na ezek után soha többé. Ja, és ugyan abszolút nem vagyok apple párti, de az a hozzáállás, ami az iStyle-ban fogadott, totál meglepett. Az ember hátsóját is fényesre nyalják. Ennyi pénzért mondjuk nem is csoda....
-
Balázs1621
senior tag
Sziasztok!
Volt valakinek olyan gondja mobilnettel, hogy csak a közösségi oldalakat (insta, facebook) töltötte be? Se a Youtube, semmi zenelejátszó, játék nem megy mobilnetről. Mi lehet a gond? Térerő ikon mellett ott a felkiáltójel..
-
őstag
válasz Balázs1621 #110463 üzenetére
Nem lehet, hogy elfogyott a havi adatkereted és csak a korlátlanul elérhető tartalmak mennek?
-
Vangelis
félisten
Srácok?! A 3310 esek duál simesek? Thx
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
Metal213
tag
Sziasztok!
Van egy S9+ telefonom, rajta készülésbiztosítás. Halk lett a hangszóró, alig hallom a másik felet, illetve az akkumulátor vesztett a teljesítményéből. Kérdésem az lenne, hogy a garanciával, van-e esély arra, hogyha valamilyen
durvábbsérülést szenved a telefon akkor cserélik újra, vagy minden esetben javítják a sérült telefont.Ergo, ha hozzávágom a földhöz
de dulvánakkor újat adnak, vagy "csak" kijelzőcsere lesz? Köszönöm kedves válaszokat.Peaec
archaic.bandcamp.com
-
Zsolt!!
aktív tag
Sziasztok!
A hèten elèg èrdekes èlmènyem volt a telekommal kapcsolatban.Barátnöm venni akart egy telefont mivel elèg drága csomagban van plusz otthoni szolgáltatások is vannak nagy kedvezmènyt kap. Elsőre nem sikerült mert kifutott a modell másodjára kiderült hogy mèg pár nap van a hüsègből, de a telekomos srác kiszámolta hogy (kb 65 ezer)mennyi lesz a telefon. Harmadjára megyünk mondjuk , hogy mit szeretnènk stb intèzi a srác azt mondja 110 ezer lesz a teló hmm mondjuk múltkor nem annyit mondtak :0 pill megnèzi hoppá tènyleg annyi szóval ha nála kezdek simán eladja a telót 110 -t 66 helyett? Szemrebbenès nèlkül folytatta de megkèrdezte hogy ki ajánlotta ezt? Azt hittem egysèges árak vannak vagy legközelebb is be kell mennem háromszor ès amikor legolcsóbb lesz akkor vásárolják? :D Elèg vicces. -
Zsolt!!
aktív tag
válasz enginev3.0 #110480 üzenetére
Ez hihetetlen egy ekkora cègtől.
-
Gyb001
senior tag
Üdv.
Van egy samu a70-em aminek a kiejelzőjén van egy kis repedés. A Té oldalán azt találtam hogy törött kiejlző esetén nem érvényes a garancia.
Ilyen kis repedés mellett ha mondjuk meghibásodna az alaplap akkor érvénytelen lenne a garancia? Vagy ha nem szólna a hangszóró azt javítanák?[ Szerkesztve ]
A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station
-
ptesza
senior tag
válasz zsoltzsolt #110486 üzenetére
Létezik egyáltalán olyan eset amikor hajlandóak javítani garanciálisan. Csak mert a kivételek listája tökéletesen van megalkotva.
-
Osiris
őstag
Sziasztok,
Gondoltam meg hosszabítom a hűségidőm és részletre veszek egy iPhone 11 vagy 11Pro készüléket magamnak, de a választék nagyon harmatos: 11-ből csak 64GB-os verzió van a kínálatban, Pro-ból meg nincs ezüst.
A kérdésem az lenne, hogy szokott e változni a kínálat ilyenkor a megjelenés után vagy végig ezekből a variációkból lehet majd választani a telekomnál? -
stefi68
addikt
Telekom Magenta 1 adatcsomagok közt találtam egy olyat, hogy 3 GB (duplázással 6 GB) 1.323,- Ft/hó.
Amikor rákattintok a "Részletek"-re akkor már 1.890,- Ft havidíjat ír.
Akkor most hogy van ez?
[link]◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
stefi68
addikt
válasz csako #110494 üzenetére
Ez most akkor hogy?
Magentás kedvezmény hogyan jár? Magentásnak kell már lenni?Igazából csak adatcsomagot keresek a mostani dominós kártyáim helyett/mellé.
Ha az adatkártyával lehet telefonálni is az külön jó, mert akkor nem kell két kártyával szórakozni. De a telefonálás része olyan elenyésző, hogy ezért nem akarok semmilyen havidíjas konstrukciót fizetni.◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
veterán
válasz stefi68 #110495 üzenetére
Magentássá kell válni hozzá, amihez szükséges min. 2 otthoni (tv/telefon/internet) és 1 db mobil telekom előfizetés. Az 1 mobil lehet a 3GB adat, és lehet vele telefonálni, 35 ft/perc, ami a havidíjon felül megy.
[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
hun005a
tag
A domino dupla netet hogyan lehet lemondani?
A telekom alkalmazásban nem lehet kikapcsolni
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest