Új hozzászólás Aktív témák

  • SSJPeter

    őstag

    Hali!

    Lehet "láma" lesz a kérdés, meg visszaolvasással megtalálhatnám rá a választ, de mégis szeretnék választ kapni egy kérdésemre szakértő fórumtársaktól, amit előre is köszönök.

    Mielőtt megvettem az új konfigom, minimálisan utánaolvastam angol nyelvű fórumokon a RAM témának és az volt az általános vélekedés, hogy 1866Mhz feletti ramokat nem érdemes venni, mert csak a benchmarkokban fog többet hozni, játékokban nem lehet érezni a különbséget, ha magasabb frekvencián üzemelő ramokat vesz az ember...

    Ezt elolvasva mivel direkt arra mentem, hogy kifejezetten olyan ramokat vegyek, amik szerepelnek a lapom QVL-jében vettem 2x4GB 1866Mhz-es CL9-es ramot.

    A GTX 970/980 topicaban volt egy felületes " ram vita"...ami szerint egyesek úgy vélik, hogy manapság már van értelme az 1600mhz-s CL9-es ramoknál jobbat venni...

    Na most a konkrét kérdésem az lenne, hogy játékokban az 1866mhz-s CL9-es ramjaim érezhetően (vagy egyáltalán) gyengébb teljesítményt nyújtanak-e (itt a minimum fps-re gondolok) a 2133Mhz-s vagy 2400Mhz-s CL10-es ramokhoz képest, amiket hát éppenséggel pont ugyanannyi pénzért vehettem volna...?

    [ Szerkesztve ]

    Let’s go Brandon!

Új hozzászólás Aktív témák