Hirdetés
- PlayStation 5
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- EAFC 25
- World of Warships
- War Thunder - MMO Combat Game
- Le Mans Ultimate
- Call of Duty: Black Ops 6
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Azonnali játékos kérdések órája
-
GAMEPOD.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dictator^
veterán
válasz Viktor0610 #1158 üzenetére
telefonvásárlásnál számitana hogy ''feltöltökártyás'' pannonos vagyok, 4 éve? vagy már 5?..
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
Dictator^
veterán
válasz Viktor0610 #1451 üzenetére
pontosan merre? pannon.hu -n beül egyéni ügyfelek\ ügyfélszolgálat v szolgáltatások?
-
Dictator^
veterán
Üdv,
Érdekes kérdésem lenne. Anno vásárolt egy ismerős nekem egy routert a Yettelnél, viszont az Ő nevére került. Azóta nem vagyunk jóban, bár lehet, hogy ilyen tekintetben még segítene, de ha függetleníteni szeretném (6 éves, úgyhogy már megoldható a Yettel szerint) egy már lejárt meghatalmazással, akkor erről ő kapna értesítést?[ Szerkesztve ]
-
Dictator^
veterán
Üdv!
Ha valaki elviszi a Yettelhez a régebbi eszközömet ingyenes függetlenítésre, akkor arról kapok én értesítést, ha megcsinálta neki a Yettel?
-
Dictator^
veterán
válasz Viktor0610 #96166 üzenetére
Értem, akkor hogy ha írok egy meghatalmazást neki, akkor sem kapok róla infót a Yetteltől?
SMS-ben őt mit fog kapni?És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
Dictator^
veterán
válasz Viktor0610 #96166 üzenetére
Köszi szépen a segítséget, most végeztem és sikerült, csak annyi, hogy a függetlenítő kód nem áll rendelkezésre, és majd a gyártóval felveszik a kapcsolatot. Erre mondta a srác, hogy kb 72 óra lesz.
-
Dictator^
veterán
válasz Viktor0610 #96242 üzenetére
Értem. Akkor érdeklődnék, hogy valaki függetlenített már ki itt Huawei E5577-es routert? Akármelyik alverzióját ..
-
Dictator^
veterán
válasz Viktor0610 #96246 üzenetére
Külső oldalról vásároltál? Akkor gondolom, ha ezek az oldalak ki tudják számolni / adni a kódot, akkor a Huawei is csak képes rá, nem?
Találtam anno egy posztot az egész menetéről (saját magadnak függetlenítés), de valami white screen bug miatt nem igazán akartam anno belekezdeni..És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
Dictator^
veterán
válasz Viktor0610 #96248 üzenetére
Oh értem.
Az eszköz felülete a függetlenítés után gondolom ugyanúgy a Telenor Hipernetes maradt, viszont itt is ugyanaz a problémám, mint a riasztóval, amibe alapból köztvetlen szerettem volna rakni a SIM kártyát (4g képes Hikvision), hogy MNC és MCC adatokat nem enged állítani, csak APN-t, usernevet és jelszót...
Ezt hogy oldod meg más kártyával majd?
(Igaz off topic, de Vodafone előfizetéses kártyával ment a riasztó, Digivel nem)(A Yettelnél 216/01, míg a Diginél 216/03 és a Hikvision riasztó AX Pro a Digi-s kártyát érzékeli, de kapcsolatot nem tud létesíteni vele...)
[ Szerkesztve ]
-
Dictator^
veterán
válasz Viktor0610 #96258 üzenetére
Akkor a lentebbi kérdésre esetleg van ötleted?
Nekem az lett volna a legjobb, ha nem kell mégegy eszközt közéraknom.És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
Dictator^
veterán
válasz Viktor0610 #96261 üzenetére
Semmi gond, már így is nagy segítség volt. Még talán annyi, hogy a függetlenítő kódot hol kell majd megadnom? A router webes felületét még tüzetesen nem néztem át.
Én csak az MCC és a MNC beállítások (hiányától félek), azt tudom, ha nem helyesen van megadva, akkor nem él az adatkapcsolat.
A függetlentítés után milyen kártyát használtál benne, az ment tökéletesen? Illetve melyik modelled volt?
[ Szerkesztve ]
-
Dictator^
veterán
válasz Viktor0610 #96266 üzenetére
Még nem jött meg a kód sajnos, igaz kedden csináltam és a 72 óra nem telt le, viszont beraktam a simet, de alapból csak annyi jön ki, hogy SIM zár, tehát nem jön fel a menü, hogy írd be az unlock kódot. (Rosszul csináltam valamit?)
-
Dictator^
veterán
válasz donjohnson #96322 üzenetére
Direkt linken keresztül megtaláltam, köszi (az alap menüben nem található Unlock SIM menü valamiért )
Elvileg a PIN kódot levettem róla.
#96323Viktor0610: Köszi! A menüig a direkt linken megvagyok, már csak a kódra várok.
-
Dictator^
veterán
válasz Viktor0610 #96323 üzenetére
Köszönöm a segítséget, megjöttek a kódok (mindkét Huaweihez) és szerencsére működik is
Egyedül az a baj, hogy a tesztelni való Digi Max kártya nem megy vele, úgyhogy ki kell váltanom egy Digi Aktív-ot, és remélhetőleg az már menni fog.És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
Új hozzászólás Aktív témák
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest