Új hozzászólás Aktív témák

  • Freezee

    senior tag

    Egy kis segítséget szeretnék kérni.
    Szülőket felhivta a Telenor hogy ingyen adnak nekik mobilt amit már most küld is és holnapra ott lesz náluk de írjanak alá ilyen olyan szerződést. Nem tudom mit mondtak szülők elvleg nem mondtak rá se igent se nemet hanem kértek időt, ami után felhívtak engem tegnap este. Mondtak nekik várjanak megnézem mit tud az a lumia 520 talán. Na ma reggl megnéztem és az egy kalap sz.. izé semmi. Felhívom őket hogy nem kell ez nagyon gagyi, mire mondja hogy reggel már itt volt a futár és aláirattatta vele mert hogy tegnap kérték.
    CSúcs... :( Ezt vissza lehet mondani? Vagy hamár így is ugyis hosszabítattak velük akkor ha megtartom a szerződést nem lehet valami értelmesebb telefont választani helyette ( természetesen ráfizetéssel ha drágább ) ugy hogy visszaadjuk ezt a hulladékot???
    100 éve vagyunk náluk előfizetők de ez egy vicc amit most műveltek. Mindezt úgy hogy direkt az én telefonszámom van beállítva kapcsolattartónak pont az ilyen esetek elkerülése végett , erre megkerülnek és őket hívják... Hát kapjákbe már elnézést.

Új hozzászólás Aktív témák