Hirdetés
- PlayStation 5
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- EAFC 25
- World of Warships
- War Thunder - MMO Combat Game
- Le Mans Ultimate
- Call of Duty: Black Ops 6
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Azonnali játékos kérdések órája
-
GAMEPOD.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
plömplöm
őstag
üdv,
valaki elsorolná a nyerő számokat sorrendben egy számlás tarifacsomag váltáshoz?
kétszer futottam neki a 1220 után a menüknek, mindkétszer elvesztem...kösz
szerk: jaigen, mert ha jól láttam, online nem tud ilyet a teleorr
[ Szerkesztve ]
All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!
-
looser
addikt
Sziasztok! Töltenék fel anyámnak a kártyájára, de nem találom, mekkora összeg jár ajándékba a magasabb összegekhez (pld. 10-15e Ft). Csak netet ill. három baráti húszast mutat ajándékként, de azzal nem tudunk mit kezdeni, mindenkinek más száma van a családban, net meg nincs a telefonján.
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
looser
addikt
Köszönöm mindenkinek a választ!
(#27059) club1: lehet, hogy ez amolyan nem publikált feature ;-)
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
SG3rg0
őstag
Sziasztok!
Jó pár hsz-el lejjebb írtam hogy előfizettem az 500mb netre de nem tudtam bekapcsolni. Na nagy nehezen 3. napon bekapcsolták de szinte csak edge és Hspa volt azokon a helyeken ahol jártam. Próba időszakban 4g mindenütt ahol én megfordulok. Most reggel bejelentettem a hibát rá 1 órára hív egy technikai emberke hogy engedélyezték a 4g használatát. Min jó azt hittem erre fizettem elő. Most 4g megy. Kicsit bambicsekek voltak. De értékeltem őket.
[ Szerkesztve ]
-
x1port
addikt
válasz apaszka #27061 üzenetére
Ja , kedvez..
A frászt kedvez !
Pesten alig találok már 3G-t.
Szenvedek a 2G-vel.
Telenor face oldalán párszor számonkértem de csak az lett a vége ,hogy törölték a hozzászólást.
Persze 2 perc alatt kb 50 -en lájkolták. (sok elégedett ügyfél )Hétvégén mentem a Balatonra.
M7-en sehol nem volt 3G.Szóval csak óvatosan a telenyorral.
Hamarosan jön a Digi mint mobilszolgáltató , onnantól végük lesz mint a botnak -
x1port
addikt
válasz KamuMazsola #27068 üzenetére
Konkrét publikusat nem tudok.
Viszont türelem rózsát terem -
gyurkikrisz
őstag
válasz x1port #27067 üzenetére
Az hogy hányan likeolják a hozzászólást kb szart se jelent, mert nem lehet negativan válaszolni, ergo ha nem értesz egyet, akkor nem tudsz mit kezdeni. Lehet hogy 10000-en meg dislikolták volna a hozzászólást, az az 50 ember meg kisebbségben lett volna, mert elégedetlenkedők mindig is vannak. Meg ugye az elégedett ügyfelek nem is kattintanak minden posztra habzó szájjal, hogy odairhassák hogy "mekkora szar ez a Telenor!!!!", így már csak ezért is semmitmondó az összehasonlításod.
A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500
-
x1port
addikt
válasz gyurkikrisz #27070 üzenetére
Lehet ..
Viszont a lényegen nem változtat.Van nem egy sebbeségmérésem különböző helyen , különböző időben.
Pocsék !Na mindegy.
Lejár a hűség nemsokára aztán pá-pá. szenvedjen tovább aki akar -
club1
veterán
válasz csernak75 #27076 üzenetére
Azért a telefonomban második kártyaként csak 3G üzemmódban használt Telekom kártya Budapest és Veszprém, Budapest és Siófok között egyszer sem áll meg a streamelt rádióadással. Telenorról ugyanez közel sem mondható el, de azzal is csak néhány megszakadásom van.
@x1port: Konkrétan a voda nyújtja a legjobb 3G lefedettséget, a másik kettő közelébe sem érhet.
[ Szerkesztve ]
-
Sayuar
senior tag
válasz KamuMazsola #27068 üzenetére
Én azért várom a csodát.
Az biztos, hogy a másik 3 szolgáltató 1 éven belül felezni fogja az árait. És ebből mi, előfizetők csak nyerünk.
Romániában is akkor lett árverseny, amikor a digi megjelent mobilszolgáltatóként, addig ott is magasak voltak az árak.Egy biztos: hűséget nem írok alá ezután, és ha veszek új mobilt az duál SIM-es lesz.
-
plömplöm
őstag
válasz Viktor0610 #27056 üzenetére
nos, én valami menüs lehetőség után kutattam, egy biorobotot nem akartam feltétlenül belevonni a dologba. de kösz, így sikerült
All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!
-
törölt tag
Az a helyzet, hogy nem értem a cégem döntését, akik most a telenort választották megint
Sokan dolgoznak olyan külterületi részeken, ahol még 2G se nincs, nem 3G. Pedig a helyszínről kell online küldeni a jelentéseket, adatokat felvenni, lekérdezni.
Ha nem településen vagy, hanem úton, esély a rendes net kapcsolatra nagyon kevés. Lakóhelyemen - kisváros - 2 torony és egyik sem lát rendesen..
Elég tré bevallom. -
Sayuar
senior tag
Romániában 2007--ben vettek 15 MHz-et 2100-on, majd 2013-ban 5MHz-et 900-on.
Érdekes módon működik a rendszer ilyen kicsi sávszéllel (pedig ott 1 milliónál több mobil előfizetés van).Jó tudom, a sávszél akkor számít, ha kevés állomás jut egy adott területre? Másképp mondva, sokan lógnak kevés tornyon?
Amúgy én is 1-1,2 millió ügyfélre gondoltam.
-
MODERÁTOR
-
prtvlogan
aktív tag
Van valakinek ötlete arra, hogy a Hipernet Heavy csomagom adatforgalmi korlátjának elfogyása után a Steam áruházból miért megy a letöltés lassítás nélkül?
-
prtvlogan
aktív tag
Akkor mondj légy szíves egy zárt fórumot!
Szerintem egyébként nem ettől függ. Két éve a nappalit sem korlátozták, azóta meg igen. Nem hiszem, hogy egy ekkor cégnél nem tudnának egy ilyen dologról, inkább azt, hogy időigényes kijavítani, vagy túl költséges...[ Szerkesztve ]
-
apaszka
veterán
-
dptrsk
addikt
-
club1
veterán
válasz dptrsk #27093 üzenetére
Ezt "az esetek nagy részében" meghatározást az NMHH feledtette a szolgáltatókkal, azóta csak az esetek 100%-ára adható meg vállalás. (Ezért lett 0 Mbps.)
A szolgáltató a lassításra sem ad meg garantált sebességet, csak a maximumot (a minimum marad 0 Mbps). Szerencsénkre telenoréknak az általuk megadott maximum betartatása nem az erőssége. -
club1
veterán
válasz dptrsk #27095 üzenetére
http://www.telenor.hu/upload/letoltes/4es_melleklet/min-4-mell-2013-10-10.pdf
Minden egyéb csak marketing/rizsa/nem számonkérhető. -
törölt tag
Ha nem változik semmi, akkor lemondom a mobilnetet. Igaz, hogy szinte ingyen van, de ha nem megy..
Kecskeméten még jó, de ha kiérek onnantól nulla. Itthon keresgélni kell hogy jelet fogjon.LOL
-
krystman
őstag
Én is úgy leszek, hogy sajnos itt kell hagynom a Telenort Net szinten, ugyan is ahol lakom, kb 2-3 hete vettem észre, hogy nincs 3G net, csak azt nem tudom miért, mert évekig használtam itt. Meló helyemen térerő max, de 3G nincs net, ha hazamegyek, (ugyan abba a városban lakom) ott van. Bejelentettem, hívtak is, de semmit nem mondtak, hogy tesznek ez ellen, pedig sokan laknak erre. És max csak 2G van net, ott meg a lassu mint a dög. Így max az ingyenes net lemegy max 3 hónap, és többet nem fizetek elő a telenornál. Ott ahol kellene nincs, ahol meg nem kell, ott meg van. Az mitől van, hogy 3G max térerő van, de net nem megy. Otthon meg repül szinte.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest