Új hozzászólás Aktív témák

  • vgyuri

    őstag

    Flottában vagyok, ma kaptam egy sms-t, hogy vezetékes hívó szolgáltatásomat törölte a Telenor, megnéztem, meg van rendelve, de ha már ott voltam akkor körbenéztem. "Kiterjesztett csoporthívás 508 Ft 2013.03.15" - erről nem küldtek sms-t, és csak a számlából tudhattam volna meg, hogy berakták, így 20%-kal megnőtt az alap havidíjam.

    A +508 forint miatt valószínűleg lemondom az előfizetésem, mert flottában a 12 forintos percdíj és a havi max fél-egy óra egymás közötti ingyen beszéd miatt maradtam, de így nekem már nem éri meg, mert voip-on 3.3 ft / percért is tudok telefonálni, havidíj nélkül. Az alap havidíjért flottásként 2.5 órát, voip-on 11.5 órát tudnék beszélni (callback-kel is min. 5 órát), a +50 ingyen sms helyett telefonálok vagy email-t fogok küldeni.

    Tavaly nyáron megrendeltem a Klikk-et, de 2 hónap után lemondtam. Telenor Online-on 0 ft-ért most is meg tudnám rendelni, 6 hónap alatt 2x is írtam nekik, hogy ez így szerintem nem jó (1x lehet felhasználni kártyánként), annyit válaszoltak, hogy tényleg nem ingyenes, továbbítják a kollégáknak és javítva lesz a hiba. Azóta is várom, hogy javítsák.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák