Új hozzászólás Aktív témák

  • wwenigma

    Jómunkásember

    válasz Varszegig #16399 üzenetére

    Nem vagyok telenoros de szivesen lennék kiosztani pár embert...

    Valamikor 2000 körül lett először mobiltelóm, benne 20as kártyával. Azóta nem volt semmi problémám velük, biztos velem van a baj. (bar lehet ott kedveltem meg őket amikor masfel even keresztul a hangpostat ingen hívva lehetett manualisan kifelé hivast kezdeményezni ;] ) Tudom hogy mit irtam alá, figyelem mi fog változni. Orultem volna ha a 2 mostani előfizumban is megszunik a felosztás - konnyebb lenne a nyomkövetés a költésemnek - de szerencsére pannonline-on valosideju az adatfrissites.

    A szar csomagokra nem tudok reflektálni, de talán annyit mondhatok hogy NEM felel meg neked. Én is szivesebben mentem volna zárt flottába ahol 4ft/perc-ért hivhatnék mindenkit masodperc alapon csak épp joval tobbet kéne fizetnem mert nincs benne pl. net... hajrá ez a te dontésed.

    Tré-mobil: mostani számom 2004-ben lett véve T-nél, szintén a teló miatt, a T az egyeduli szolgaltato ami meg tudott szivatni eddig (egyszeri 15e-re), ennek ellenére mégse verem a nyálam a topikjába hogy ilyen meg olyan szar...

    VPN. Bizonyitek vagy valami? Igerem , tesztelni fogom ugyanugy mint a korlátozást, de a havi zarasig még szukségem van gyors netre igy nem fogom ellőni a maradékot e miatt.

    Szoval ugyancsak nem értelek , téged sem...

    sethi: bonusz program gyakorlatilag mind a 3 szolgaltatonal megszunt, talán a trémobilnál létezik mlg valamilyen szinten.

    Crytec210: ha az adatforgalmi keret megitelesed szerint elég, akkor nem jarhatsz rosszul. Smarttarifa 2 és Smarttarifa extra 1 előfizujaim vannak, előbbiben 250mbyte ami nekem elég a havi bongészésre bőven, youtube-ra nem de ugye az nem erre van kitalalva. E mellett annyit tudok beszelni amennyire nincs szuksegem... ha meg mégis lenne akkor tudok csomagban plussz perceket venni krva olcson... Utóbbi extra1-ben pedig kevés perc és sok net van ( a deezer miatt de azt ugyis wifin bufferelve erdemes csinalni), amit ki se hasznalnek. Gyakorlatilag telóról munkába menet/jovet böngészek (ez havi 30óra) illetve néha meló közben ugyanennyit. :D Opera minivel kb. 8x-os adatmennyiseg forgalmazható a tömörítés miatt.

    [ Szerkesztve ]

    Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

Új hozzászólás Aktív témák