Új hozzászólás Aktív témák

  • Viktor0610

    MODERÁTOR

    válasz icons #1279 üzenetére

    ''Akciós ár (lakossági ajánlat):''
    Ez az az ár, amit akkor fizetsz, ha veszel egy új előfizetést készülékkel vagy vásárolsz Bónusz Programban egy készüléket és nem vagy régi előfizető.

    Bónusz Program:
    A Bónusz Program a Partnerprogram utódja, korábban írtam róla valamivel többet.
    A Bónusz Programnál az alapár u.az, mint ha új előfizetéssel vásárolnád a készüléket, azzal a ''kedvezménnyel'', h. nem kell egy új előfizetést kötnöd, hanem meghosszabbíthatod a régit újabb két évvel.
    A további kedvezmények aszerint járnak, h. mekkora volt a telefonszámláid átlagösszege (feltöltőkártyásoknál a havi átlag feltöltés), illetve még számít, h. mióta vagy előfizető. A számítás pontos menetéról nincs infóm, sőt, mostmár a táblázat sem publikus, ami szerint a régi rendszerben történt a számítás.
    Készüléket két évente vehetsz Bónusz Programban, bármekkora az havi átlag költséged. (Ez a Partnerprogram idején 13 hónap volt.)
    Mégegy. A Bónusz Program kedvezményt felhasználhatod hálózaton belüli beszélgetési kedvezményre is. Ez két éven át érvényes X perc jóváírását jelenti, szintén két éves hűségszerződés hosszabbítással vehető igénybe.

    Xiaomi 13T - Eladó Xiaomi 11T 8/128 GB telefon: https://hardverapro.hu/apro/elado_xiaomi_11t_8_128_gb_telefon/friss.html --- olcsóbb lett!!!

Új hozzászólás Aktív témák