Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz mpierre #26203 üzenetére

    Lehet, pár embernek nem tűnt fel, de a P/H67-es cuccokról beszéltünk, mert ezek próbálnak most konkurenciát állítani az X58-nak. :U

    gV: AVX-es progik, hah, mert a HT-sek is olyan nagy számban jönnek, pedig az nem kicsit egyszerűbb lenne! (Főleg a játékok.)

    Qru: Anand sakkozzon. :P
    kpal arra írta, aki megvette. ;)

    kpal: Sztem ez neki is eszébe jutott.

    Keldor papa: -2GB RAM-mal alapból gyorsulniuk kellene a RAM-ok sebességének (rövidebb elérési út). Egyébként Everest memteszttel néztem.
    Nálam amúgy szépen fel tudták zabálni a programok a RAM-ot, főleg, ha több is fut egyszerre. Elég szépen el szokott fogyni a 6GB, persze lapozófájlt nyilván nem használ az ember.
    Hát engem abszolút nem hagy hidegen a beépített GPU, főleg, ha már fizetek érte, másrészt meg azért, mert amikor volt pénzem, akkor sem tudtam úgy új VGA-t venni, hogy ne adtam volna el előtte a régit. Márpedig működésképtelen géppel üzletelni sem könnyű. Mondjuk a mostani lapomban is van IGP, ráadásul használható is. Ennek a kiadása óta eltelt több mint 8 év, és most már nem használható az IGP, ez remekül mutatja, mennyit fejlődött a világ. Értsd: az üzlet a felhasználók érdekeinek ELLENÉRE.

    i are robot: :K 6GB simán elkél már a hétköznapokban is. Persze biztosan vannak, akiknél még dolgozik a DOS-os beidegződés, és a mostani konfigomban is elég gyakran ütközök akadásokba.
    Biztosan vannak, akiknél bejönnek ezek az Intel lapok, nálam nem. Az egyiknél már szar az audió, a másiknál meg nincs 16+16+1 PCI-E mód, csak 16+8+8 (ASUS-nál már van 16+16+1, ASRock-nál meg 16+16+4). Mind2 felejtős.

    HSM: A titkosítás parasztvakítás. Már azok meg tudják fejteni, akik kitalálták, és még nem is szóltunk a hackerekről/cégekről/titkosszolgálatokról. Csak olyan adat lehet biztonságban, amely nincsen vinyón. ;)

    Cybertrone: Sokat mondtál, 1 játék sem használta ki 50%-ban. Persze lehet HT OFF-fal becsapni magunkat, úgy produkálható 50%+ (asszem MOH zabálta HT OFF a magokat 70-80% körül, de hát úgy nem használjuk ki a proci lehetőségeit, ugyebár). Egyébként a Vantage NEM VGA teszt program, hanem rendszerteszt, amely a VGA-t IS teszteli. :B Ezt sem tudják sokan, ahogy tesztelni vele is roppant kevesek képesek értelmesen, ami VGA-s topicokban map, mint nap tetten érhető.

    soma165: Az 1.hsz-ben ott van a táblázatom. Amúgy nem véletlenül ajánlják az 1.hsz elolvasását minden topic előtt. ;) Látom, már belinkelték.

    [ Szerkesztve ]

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák