Új hozzászólás Aktív témák

  • sellerbuyer

    őstag

    válasz katt777 #25909 üzenetére

    Félreértettél, méghozzá alaposan. Cut semmi egyebet nem csinált, csak megnézte a ház árát és máris elkönyvelte, hogy sz..r, majd belinkelgetett nekem 80 ruppós házakat, hogy azok a jók (ha milliomos lennék, akkor sem kéne!). Szerinted ennyi a hozzáértés? Szerintem nem, ezt bárki tudja az utcáról, ennyi volt a problémám, semmi más.

    Senki nem nézett utána, hogy a Pininfarina milyen hűtés szempontjából, egyetlen egy emberke volt, aki tapasztalatból tudta, mit beszél, annak szépen meg is köszöntem a helpet, a találgatás ugyanis senkinek sem segít (sőt), csak a tapasztalatok megosztása

    Nem vagyok hülye, pontosan tudom, mennyit jelent a jó ház hűtés, csak leszögeztem, hogy nem mérhető forintokban a jó ház! Ezt itt azóta mások is (láthatóan hozzáértők és tapasztaltak) alaposan megerősítették, ha visszaolvasod a hsz-eket, úgyhogy talán mondhatom, hogy igazam volt.

    Köszönöm a jószándékot és a tanácsokat (a VGA-sat is!), megfogadom, mindenképpen ház csere lesz (már csak azért is, hogy a meglévő Gigabyte hűtőm beférjen).

    Egyébként látom, hogy sokszor szóba kerül a hűtő befér/nem fér téma: nem árt azt is figyelembe venni, amiről itt még senki nem írt, hogy hogyan lehet szerelni a házat. Ugyanis ha a ház oldala lenyitható és úgy kell az oldallapra rászerelni az alaplapot, akkor egy 155-160mm magas hűtőtől nem lehet majd felcsukni. Hiába van meg az egyébként tökéletes 200-210mm-es házszélesség, az oldallap felcsukásánál az nincs meg, mert a hűtő teteje beleakad a ház tetejébe. Megoldás lehet még az, hogy felcsukott oldallappal, oldalra fektetve a házat, a normál módon szereli be az ember az alaplapot, sajnos ez az én házamnál nem működött a Gigabyte hűtővel. Ráadásul ugye ilyenkor elvész a könnyű szerelhetőség lehetősége is (amiért külön fizet az ember), mert az oldallap nem lesz lenyitható (a hűtő magassága miatt). Sőt veszélyes is, mert ha elfelejti az ember, hogy túl magas hűtőt rakott be és véletlenül lendületesebben lenyitja az oldallapot, akkor annyi a hűtőnek, az alaplapnak, a procinak és még kitudja, hogy minek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák