Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz i are robot #25224 üzenetére

    Esetleg azért van ennyi hsz-om, mert a cikkeim látogatottsága magasan 10.000 fölött van, és azokon kívül is rengeteg embernek segítettem. OFF hsz-t tőlem nem nagyon látsz, mert ált. többre válaszolok, hozzájuk csapom.

    Cybertrone: Megint az a hülye, aki figyelmeztet egy hibára? :F Remek! :R. :( Nálam csak maxon mért jól, ha a lap/proci visszavette a teljesítményt, már rosszat mutatott. Ha persze nem használsz energiatakarékos funkciókat (az ám a fasza tuning :C ), akkor ezzel a hibával nem fogsz szembesülni. Persze, ha te nem találkozol egy hibával, akkor az nincs is, aki meg igen, az hülye. Ne aggódj, az én szakértelmemmel nincs baj. ;) Még jó, hogy te is elismered a dolgot, fingóskám. :P

    HSM: Ja, így megmagyarázva, hogy nem azt mondtad, amit... :U Így ezekre nem is reagálok. Mindenesetre a hibák lehetőségének megemlítése számomra arra utal, hogy azok a hibák előfordultak nálad, mert miért mondana ilyen valaki, ha nem látta ezeket a hibákat? :F :U
    Akkor nekem egy lehetetlen gépem van!!! :C :P Sajnállak benneteket, hogy mindenféle hibával kell szembesülnötök. :R Számomra ez akkor is azt jelenti, hogy az én gépen jól van beállítva.
    Amikor HT ON 50%-on ment a gépem, mindig tudtam más programokat futtatni, szépen skálázódott a terhelés, és egyik program sem lassult. Szóval én a gyakorlatban soha nem tapasztaltam olyan, hogy 50% 100% terhelés lenne, ráadásul a legtöbb programot teszteltem HT OFF, és akkor is 50% erőforrást használtak. :U Amelyek HT ON 70-80%-ot, azok HT OFF 90-100% körül, és lassultak, ami értelemszerű.
    Nem azt írtam én is, hogy igényektől függően választ lapot az emberek többsége? Én az ellen érveltem, hogy az ASRock rossz lenne, csak mert olcsóbb.

    [ Szerkesztve ]

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák