Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz HSM #25062 üzenetére

    Nem én csináltam negatív reklámot, hanem az MSI+AMD. :P Én csak elmondtam a tapasztalatomat. P5Q-m volt, gond nélkül használtam. Ha volt is hiba vele, nyilván kijavították, míg az AMD+MSI-nek ez éveken keresztül nem sikerült.
    Mivel hogy csak W7-re készülnek új driverek...
    Nagyon régóta már cask 0.6.4. LinX van.

    BMW001: Hát én 4.2GHz-en nem kockáztatén passzív hűtést.
    És a barátnőd öccsének milyen lapban megy a 6850-e? Csak mert, AMD-hez méltón, nem minden konfigban jelentkezik a hiba, hogy lehessen szidni a hülye usereket, de valahogy mégis driver-javítás oldja meg a problémákat.
    A feladatkezelőben mi foglalja a procit? Ha nem lehet megoldani a problémát, tedd vissza a netmentes rendszerpartíciót. Ha nincs olyanod, marad az OS reinst. Én mindenesetre mentem a kész partíciómat még VGA telepítése és hálózathasználat ELŐTT, így bármi gáz van (pl. random hibázik a gép, vagy az általad is említett), azon nyomban tolom vissza a tiszta partíciót. Sajna mindig több vírus van, mint amennyit akár az összes tűzfal/vírusirtó felismer. Ha meg csak netezés közben tapasztalod a hibát, nyilván használja valaki a gépedet. Net-szükséges játékok, szoftverek lazán használják az erőforrásaidat az engedélyed nélkül, így takarítva meg a szoftvergyártóknak nem kevés költséget (a sok user meg fizeti). De lehet valami kis adatgyűjtögető trójai is, miegyéb.

    Qru: Végül is 1.072 vs. 0.960 mellett sokat nem vesztesz a villanyszámlán.

    mpierre: Így persze el lehet sumákolni a rossz meghajtót, tesztben mindenesetre kijött, szóval ha majd látok olyan tesztet, amelyben nem lesz többszörösen gyorsabb az Intel chipsetje, akár külső chippel, akkor majd értékelem.

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák