Új hozzászólás Aktív témák

  • HSM

    félisten

    válasz MiB #22327 üzenetére

    Hiába adok neked egyszerre 500 többváltozós egyenletrendszert, ha te egyszerre csak egyet tudsz megoldani. Ugyanez a proci, ha relatíve lassan jár a feldolgozó motor, akkor a memória hiába tudná adagolni gyorsabban a számolnivalót, nem lesz ami kiszámolja. Remélem világos így. :)

    (#22325) AirBooms: Ha megbontod a rendszert, akkor a sebességmérőd is pontatlan lesz, nemcsak a "kitalálós módszer", ugyanis mindkettő a kerékfordulatszámhoz "rendeli" a sebességet, csak a "megjelenítés" más... :D (Bocs, nem tudtam értelmesebben leírni.)

    (#22326) katt777:"Talán mert a felhasználó itt is magasról le van szarva, és egyszerűbb azt ajánlgatni, hogy mérjen rosszul a sebességmérő, azaz egy hibát próbáljunk javítani egy másikkal, amely megduplázza a vezető bizonytalanságát. Gratula! :C"
    Értelmes vezető pontosan beméri, mint látod... Szerintem tök felesleges lenne erre költetni a vásárlóval, mert marhaság. Valamiért Te mindenből le tudod vonni azt a következtetést, hogy a vásárló le van szarva.... :D Amúgy sohasem lehetsz teljesen biztos a sebességmérődben. :N A keréknyomás sose állandó, ráadásul hőfokfüggő is, és a gumi is kopik használat közben, menet közben is melegedik, soroljam még?

    (#22340) subaruwrc:"ameddig skálázódik az adott órajel / cpu / vtt /qpi és közben nem 100c addig nem lesz baja tőle"
    Azért én ezt így nem merném kijelenteni.... Egy-két tesztre biztos oké, de ha én 1-2 évig szeretném problémamentesen használni egy adott beállításon, akkor már nem biztos, hogy járható út.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák