Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz Henk #17060 üzenetére

    Na, a Z600-amon is annyit pörgött. :DDD

    HSM: Mindegy, hogy gondolják, a törvény, az törvény. NFH-t tudom javasolni. A Pannon-t most büntették meg 5M Ft-ra, mert baszakodtak velem, a panasz nagyobbik részét meg áttették az NHH-hoz. Igaz, volt vagy fél év, mire eddig eljutottak.

    A P6T Dlx-ban a CFX csak 16+16+1, v. 8+8+4 PCI-E üzemmódban megy (leírásban benne van, és biosban is ezeket tudod kiválasztani). A PCI-EX1 slot elhelyezéséről meg inkább nem is szólok.

    Hát, jó az EVGA szolgáltatásban, de ha az a kérdés, hogy ennyi minden, nem feltétlenül szükséges dolgot tudok használni, vagy hogy lényegi tudásban ugyanolyan lapot vegyek sokkal olcsóbban, akkor a pénztárcám dönt. Igazából még azzal sem bánom az ASRock-ra váltást, hogy a P6T-t csak jóval olcsóbban tudtam eladni az áránál.

    Hát, maga az LGA1156 szinte senkinek sem szimpi. :DDD Van azért már pár ASRock tulaj, köztük olyan is, aki egyáltalán nem akart azt venni. Még senki nem panaszkodott rá. ;)

    Ha valami megéri, sztem a jól szellőző ház. A mostanim 7.7k volt, 4db 13cm ventit lehet bele tenni (kár, hogy 1 db-ot adtak hozzá, kapni meg sehol nem lehet), de ha leszabályozva pörögnek, is jóval hangosabb a gép, pedig még a vinyókerregés is tisztán hallatszik. Azért azt is nézd meg, hogy HAF932 se tudású házakat milyen drágán adnak, vagy elég rápillantani a hsz-odra, hogy az ember ingassa a fejét a rengeteg venti láttán. :(
    Swif viszont ezek szerint jó lehet a Z600-ra is.

    HD4870-em 38-39°C idle gyári hűtéssel, és nem is rendes kifúvós, terhelés alatt meg max 74°C-ra melegszik a GPU, MemIO az elmegy 87-ig is. Tuninggal.

    Góliát: 1. hsz-ban akadnak irányadó beállítások. A CPU-fesz kevésnek tűnik.

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák