Új hozzászólás Aktív témák

  • Zájec

    veterán

    (#16575) BMW001 :: tudom, kerestem eredményeket a postjaid között...
    de végül 21*190 nem találtam, csak azt hogy majd "kipróbálod"...
    tudom mennyi ideje vagy tulaj és azt is hogy fél éve mit gondoltál a core i7-röl...:: [link] & [link] azt is megnéztem hogy én 2007 Dec-ben csatlakoztam a topikhoz és kb 500 h.sz-m van ott , te meg 2008 nyarán és kb 650 h.sz-d van..
    megint téged idézlek :: "Főleg ha egy olyan user mondja, aki semmit nem tett azért a topicért." hogy én nem tettem semmit a wolfi topikban :F khmmm.. szerintem elég sokat pakoltam le az asztalra , mind a wolfi topikjában, mind a giga p45 topikjában... akár Gorneck oldalán is megtalálhatóak az eredmények, különbözö beállitásokkal és értékkel, elég sok ... és nem magamnak csináltam, hanem a köz érdekében, ha valaki akar hasonlót ,akkor csak beállitja az általam irt értékeket , és nem kell hosszú ideig , seggelnie, próbálgatni, hogy mi mennyi megy.... ezt már megtettem és közzétettem hogy igy segitsek...

    "A Turbo mode pedig inteles feature, csak nem ebben a formában."
    ja hogy mostmár inteles feature , elöbb még ezt montad... : "Miért erőltetitek annyira azt a 21 -est? Az nem is a proci tudja, hanem a lap opciója."
    na mindegy, értem mit akarsz mondani, csak nem jól irtad le....

    " Eredetileg a Turbo mod mit csinált, és az alaplap gyártók mit hoztak ki belőle?! Erre akkor válaszoljál nekem, mert úgy látom hiába vagy régebben i7 tulaj, nem vagy tisztában dolgokkal."
    ez valóban nehéz kérdés , hogy az intel hogy tervezte, és ezt hogy szarták le az alaplapgyártók , és mit hoztak ki belöle... meg lett keverve rendesen, hireket hallotunk ezzel kapcsolatban,, az okát ne tölem kérdezd.. én csak egy user vagyok...
    de hogy eredetileg mit is kéne csinálnia a turbo-modnak, szerintem a lejobb szemléltetö irás a Giga overclock guide-ja..
    ez a paltform tényleg a szabadszorzóval lenne jó.... csak nekünk sajna tartanunk kell magunkat a 920 megkötéseihez....

    szerintem meg sok a 0.1v feszlépcsö,, probáld meg, hátha tudsz spórolni 0.03v-t...

    "Nekem ott nem kellett bemutatkoznom, én voltam az aki az újaknak segített, mert némelyik hozzá se tudott fogni az OC -hez."
    kár hogy az elsö fecskék közt nem voltál ott....
    akkor nem volt segitség magunktól kellett rájönni a dolgokra..
    de jó is lett volna ha Intel-bácsi fogja a kezemet és mondja mit mire álitsak... :D

    (#16576) Qru :: probáld ki :K

    (#16577) Sárpac :: lehet, próbálgatni kell ,és minél több tapasztalatot közzétenni... utána tudunk általánositani...

    Racecam :: a rendelkezésre álló tények és informáciok alapján nekem volt elöbb, több esetben is....

    HSM ::
    "Az egy dolog, hogy az utóbbi pár hónapban nem volt túl aktív,"
    sajnos nem...ez annak tudható be hogy két sánta lapom is van.... ez a tény egy kicsit visszafogja a kedvemet a dolog iránt.... gondolom más is igy lenne vele...

Új hozzászólás Aktív témák