Új hozzászólás Aktív témák

  • HSM

    félisten

    válasz katt777 #16332 üzenetére

    "Pl. 1100RPM ventivel 75°C köré melegedett 4GHz körül a proci, de hétköznapi, akár még CPU-igényes alkalmazások alatt is lazán elvolt 55°C alatt. Az árából kiindulva a TRUE-nak stress-teszt alatt 11RPM ventivel 50°C, hétköznapi használatban meg 37°C alatt kellene maradnia. Erősen kétlem, hogy ezt tudná. :) :R"

    Hűh, waze! :Y Ezt meg ugyan hogy kalkuláltad ki??? :Y A Z600 olyan 12K környéke, a TRUE 14K.... (Az új revíziók mindkét hűtőből 1366 kompatibilisek, és tudommal egyikhez sem jár venti, szóval ez az árdiffi %-ban csak csökkeni fog, ahogy vesszük a ventiket rájuk)
    Szóval legrosszabb esetben is csak 17%-al drágább a TRUE. Ezért kéne 100-adrészre csökkentett (majdnem álló, LOL) ventivel 75 fok helyett 50 fokot produkálnia stressz-teszt alatt, tehát 35%-al hűvösebbnek lennie. Még azonos légszállításon is gáz lenne, amit írtál.... Ennyi erővel a valahavolt CM 212-m a világ legjobb hűtője, mert a Z600 árának feléért hoz ahhoz képest mindössze 10-15 fokkal rosszabb hűtési teljesítményt.... :P

    Ne haragudj, de ezt nagyon csúnyán elszámoltad.... :(

    (#16332) katt777 második bekezdés: Jesszus, miket irkálsz, részeg vagy? :Y Addig oké, amit írsz, hogy az ESETEK TÖBBSÉGÉBEN elég az alapórajel, de hatalmasat tévedsz, ha azt hiszed, hogy a tuningtól nem gyorsul rendesen a masina, és hogy ennek semmi értelme.... :(((
    Az a nagy baj a stílusoddal, hogy az abszolút nem objektív, privát véleményed nem úgy írod le, mint VÉLEMÉNYT (ahogy sztem kutyát nem zavarna), hanem mint ALAPIGAZSÁGOT. És ez több, mint zavaró.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák