Új hozzászólás Aktív témák

  • kasa85

    őstag

    válasz fero02 #12587 üzenetére

    Egy nem hisztizni jöttem ide szóval ez letudva.
    Egy sima egyszerű egy mondatos hsz vártam napokat amire nem jött válasz.
    Nyilván első a garancia,de nem árt megtudni mi áll a hátérben mivel ez a 7ik hibás monitorom amit kihozott a HP :W
    Szóval ez miatt írtam agresszívabban,mert vagy szívatnak vagy nem tudom olyan béna vagyok,hogy a selejtet fogom ki mindig vagy igénytelenek,és a gyárban lehozzák,és rá sózzák a hülyékre.
    Itt a ph jó szándékból kaptam eleget szóval lényegtelen ez az egy amiben nem tudtatok segíteni ezúton írtam is megértem nem járnak ide fel olyan emberek tisztelet a kivételnek aki ismerik a monitorok szerkezetét.
    Amennyiben bunkónak titulálsz mivel az van az alá írásomban nem írtam semmi olyasmit ami miatt az lennék amire céloz az aláírtak a nevem hsz em alatt.
    Szóval ha te vagy az én helyzetemben nyilván kíváncsi lennél miért van ez a piros pacák hátha találkozott vele valaki.
    Na mindegy most mivel a f@rkunkat össze mértük hagyjuk abba,mert egy kezd átmenni személyeskedésbe kettő maradok jó fórumozó szóval hajrá tovább írjatok amire tudtok,de azért még mindig fent tartom azt,hogy legalább annyi infót kaptam volna,hogy cseréltesd ki ne csináljam meg,mert nem lehet illeszkedési hiba a panelon nagy nehezen egy üzenetben megtudtam ezt egy monitor gurutól szóval a kérdésre megkaptam a választ.
    Mivel szakmai topik ide akárki akármit írhat monitor ügyileg szóval nehogy már bunkó legyek,mert mertem megszólalni szóval evidens ez is ennyi.
    Na ennyit a offokból mert hamarosan jön egy moderátor,és eldádáz minket.
    Amúgy meg nem kor számít ha írsz inkább az emberség amit tapasztaltam láttam le mertem írni szóval épp ez az amikor az ember nem bunkó meg mondja a frankót,hogy mi van,és érdekes erre már tudtatok válaszolni egyből jött a fejlevágás :)
    Engem nem zavar bírom a kritikákat kis hazánk is erről híres több a szájharcos,mint aki segíteni tudna szóval továbbiakban is jó offolást részemről abba hagytam nem szeretnék senkit megbántani,és személyeskedni,de azért jól esett volna egy hsz,hogy fordulj ide,vagy oda amennyiben nem tudja és ért a monitorokhoz.
    Remélem többet nem kell ide írnom,mert akkor már baj,mert megint selejtet kaptam :D
    További jó fórumozást. :R

    [ Szerkesztve ]

    Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1

Új hozzászólás Aktív témák