Új hozzászólás Aktív témák

  • TESCO-Zsömle

    félisten

    Sziasztok.

    Befogadtunk egy éve egy öreg kóbor macskát, amit már évek óta etettünk. Akkor elég ramaty állapotban volt, és meg is állapították, hogy macska leukocitózisa (AIDS) van. Azóta viszonylag jól van tartva, de az utóbbi időben eléggé tüdőbajos szegény.

    Mivel május óta van egy másik macskánk is, amit kényszerűen el kellett különíteni, ezért most végül az altatás mellett döntöttünk. 9 éves a macska.

    Na de! Az állatorvos közölte, hogy van valami új rendelet, miszerint nem lehet csak úgy bevinni és elaltatni állatokat, helyette minden áron ránk akart tukmálni először egy két hetes, majd egy egy hetes, végül egy egy napos antibiotikum-túrát, aztán mikor ebbe se egyeztünk bele, újra el akarta végeztetni az AIDS-tesztet, mindjárt mind a 3-félét, mondván a tesztek nem 100%-osak, nem biztos, hogy a korábbi hiteles, és ő amúgy is az állatok gyógyítására esküdött, addig nem küldi halálba szegény 9 éves, sebhelyes, tüdőbajos cicát.

    Szeretném kérdezni, hogy tényleg van-e ilyen rendelet, vagy (amire a jelek is utalnak) csak végtelenül kapzsi az orvos és inkább hagyná még szenvedni a macskát pár tízezer forintért?

    Megjegyzem ugyanez az orvos kezelte két hétig megfázással a kutyánkat, miközben szívbaja volt és a tüdeje megtelt vízzel. -> A két hét kezelés után hajnal két órakor a klinikán mondtak ugyan pár átkot a fejére, de a kutyánkat már nem tudták megmenteni...

    [ Szerkesztve ]

    Sub-Dungeoneer lvl -57

Új hozzászólás Aktív témák