Új hozzászólás Aktív témák

  • DeathAdder

    veterán

    válasz radi8tor #10698 üzenetére

    Anyám macskái olyan 6 hónapos korukban voltak ivartalanítva, de egyik sem volt akkor még jelölgetős.
    Nem tudom ő mikor kezdhette el, doki szerint már ivarérett volt, de kiscica még az egész állat, meg a hangja is, akarom mondani semmiképp sem érte még el a felnőtt kort :N

    Mondjuk addig tényleg nem zavar amíg tudja hol végezheti a dolgát :))

    Érdekes mennyire házi lett ahhoz képest amilyen volt az ivartalanítás előtt. Maximum 1 órákra lép le, de előbb is ha elszisszentem magam az udvaron rögtön rohan, azelőtt meg járkálhattam 1 órát is, baszott előkerülni, csak valamikor másnap..

    Valamiért rengeteget zabál az elmúlt napokban, szinte hihetetlen mennyiséget, már félek nehogy infarktust kapjon :D Tényleg a macskák hajlamosak a finomból halálra zabálni magukat?
    Amióta ilyen étvágya van a játékkedve is megnőtt (vagyis nem is volt neki előtte egyáltalán játszhatnéka), most meg ha hozzányúlok sokszor már játszani akar, vagy egymagában le fel zuhog a lakásban. Valami elfoglaltságot muszáj lesz neki találni, mert a karom a könyökömig éppen tiszta seb :DDD
    Amikor azt hiszem, hogy na most van az a pont, hogy az agyáig telezabálta magát, na akkor elkezd rohángálni meg zuhogni, mint akinek elmentek otthonról :)

    De összességében valóban egy áldott jó kiscica :))

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák