Új hozzászólás Aktív témák

  • -NoVa-

    addikt

    válasz Remus389 #99117 üzenetére

    A Monk-al maximálisan egyetértek, akad valahol egy Black Coffee edition. Igen ritkán használom, olyankor mindig megállapítom, hogy teljesen kellemes, ideális háttérzenére amikor nem akarom, hogy elvonja a figyelmemet attól, amit csinálok. Ott a Monk Pro Vita a fölötte lévő fiókban, ami bepótolja az összes technikai hiányosságát, szép tágas térrel lágy hanggal, na az kis túlzással már pont emiatt kevésbé jó arra, amit a Monk olyan jól csinál :)
    Aztán az Asura 3.0fe nálam az, amit az OMX-ről feltételezek, a Zen Lite Vita meg egy kicsit teltebb, testesebb hangú kivitelben hasonló. Na abból várom a Zen 3.0-át, KK jó érzékkel tuningol earbudot.

    Egy TGXEar Serratus-on gondolkoztam sokat, de a Gryphon kevés hozzá, még egy Topping L30 sem hozná ki belőle a maximumot, úgyhogy egyelőre elengedtem. A mindennapi rutinomba mostanában nem fér bele egy konnektorhoz kötött 6W-os nagyerősítő. Viccesen alulértékelt műfaj az earbud. A saját építéseim sem rosszak, de innen túl költséges nagyon sokféle drivert kipróbálni, és megtalálni a kiemelkedőeket, a 120 Ohmos LCP-m közelíti a drága VE budjaim hangját a legjobban.


Új hozzászólás Aktív témák