Új hozzászólás Aktív témák

  • gaborka8x8

    aktív tag

    válasz alphamooncam #51427 üzenetére

    "Egyébként pedig, ha jobban belegondolunk pontosan azokat az eszközöket használom, amiket a profi hangmérnökök használnak"

    Tarok tőle, hogy ebben igen erősen téved. A Foobarba beépített EQ-t még egy amatőr hangmérnök sem használja EQ-ezésre, nemhogy egy profi. Ön pedig, ha jól olvastam, ezt akarja használni.
    A profik nagyon drága, és főleg nagyon bonyolult spéci EQ programokat használnak. Pont olyanok, mint a nagyon profi autószerelők, akik tele vannak speciális szerszámokkal, és nem a Teleshop-ban hirdetett "mindent fogó" 3 db kulccsal akarnak megszerelni mindent, hanem sok részes villáskulcskészlettel, meg ez mellett még szintén sok részes csillagkulcskészlettel, és még számtalan egyéb a csoda tudja miféle szerszámmal.
    És higgye el, nem azért tartanak ennyi szerszámot, mert hülyék hozzá, hogy ötezer forintért megvegyenek valamit, amivel ezt az összeset ki tudnák váltani. Sőt, még csak nem is azért, mert ezzel akarják vakítani a kuncsaftot. Hanem azért, mert a profi munkához profi szerszámok kellenek. És pont ugyanígy van ez a hangmérnököknél is.

    "A zene nem azért van, hogy ne legyen csend! " (Pernye András)

Új hozzászólás Aktív témák