Új hozzászólás Aktív témák

  • niof

    addikt

    válasz KrAt #43399 üzenetére

    Kapcsolás
    Sprint Layout nyákterv
    Poti
    Műnyomólapra nyomtatva panelre vasalható nyákterv

    Igazából ennyiből összerakható. Ha variálni szeretnéd az aljzatokat, vagy a potit (ezt nem ajánlom, az ALPS-nél nem nagyon van jobb ezért a pénzért), akkor természetesen át kell tervezni a nyákot. A PDF-et műnyomólapra nyomtatva (lézernyomtatóval) rá lehet vasalni a panelra, így nagyon szép lesz a maratás.
    Én még annyi változtatást csináltam nemrég, hogy a Logout-on olvasható tápegységes cikk alapján, közvetlenül az OPA2134 V+ ésV- lába közé bepöttyintettem egy 100nF-os kondit (az IC tetején fekszik, ahogy a cikk írja). Ezt érdemes megcsinálni, még elemes táplálásnál is érezhető a javulás. Dinamika, és még több finom részlet! Pedig alapban sem rossz! :))
    Ja! Az R5 (optional) ellenállás nálam egy 22ohm 1%-os darab. Ez az esetlegesen felmerülő zajokat csillapítja, és kicsit javít az illesztésen. A bemeneti 100nF-nak célszerű valami jobb kondit berakni, pl. Wima-t. Az ellenállások a szokásos 1%-os 0,5W-os típusok, semmi extra. Lehet bele venni Vishay Dale ellenállásokat is, de felesleges. :D

    Ha van kérdés, jöhet! Én már kb. 1,5-2 éve használom, és tökéletesen elégedett vagyok vele. Az iPod line out-járól van táplálva. Analóg forráshoz ennél többet gyakorlatilag hordozhatóban nem nagyon nyújt többet semmi sem.

    Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.

Új hozzászólás Aktív témák