Új hozzászólás Aktív témák

  • masterful87

    senior tag

    Sziasztok!

    Gyárban dolgozom, 2 darab 1100 tonnás présgép mellett. Ha az ember nem akar megőrülni, és előbb-utóbb elveszíteni a hallását, akkor jobban teszi ha védi a fülét. Próbáltam a szivacsos és a műanyag agybadugós füldugót, de egyik se vállt be. Ráadásul a műanyag olyan gyorsan koszolódik a folytonos ki- és berakástól, hogy biztos összeszedek egy jó kis fülgyulladást pár héten belül!
    Viszont nem próbáltam az agybadugós fülhallgatót, de itt is ugyanúgy játszana a koszolódás, na meg nem hiszem hogy megvédene a prések nyújtotta basszustól. Gondoltam rendes munkavédelmis, teljes fülvédőre, és alá a fülhallgató, de ezzel még több lenne a gond. Fülvédő le, füles ki, mindkettő csupa kosz, és csak így tudnék kommunikálni a kollégákkal, nagyon macerás...
    Ekkor gondoltam arra, hogy kéne nekem egy pár ezer forintos (max 5 ezer) fejhallgató, amit nem sajnálnék, ami koszos lehet, bírná a strapát, rendesen elszigetel a prések zajától, és mehetne benne a kellemes muzsika!

    Nincsenek extra igényeim, szóljon kellemesen egy botfülűnek is, legyen aránylag masszív felépítésű, legyen olcsó, és esetleg legyen lecsatlakoztatható a jack kábel róla, arra az esetre, ha egyedül akarok maradni a gondolataimmal! :)

Új hozzászólás Aktív témák