Új hozzászólás Aktív témák

  • Golota

    aktív tag

    válasz fattyu #36527 üzenetére

    Nyilván a lelkesedésem egyértelmű a post alapján, tehát ezt most ne egy mindent átfogó, tudományos alapokon nyugvó, objektív tesztnek vedd.

    Ezzel együtt, kipróbáltam pár fejest, többek között:

    Sennhesier HD 25-II, Sennheiser Momentum, Beyer 770 DT, Yamaha pro440, illetve egy komolyabb Denont, Takstar HI2050, meg Takstar pro80 (ilyenem van).

    Tudsz az általam felsorolt zenékre olyat, ami szerinted veri a Gradot? Nem kekeckedésből kérdezem, szívesen meghallgatom. Tapasztalatom szerint a sokak által nagyra tartott, tesztekben is jól szereplő, nagynevű gyártók fülesei sem tudják igazán visszaadni ezt a műfajt.

    Érdekes dolog az a "sűrűbb metal" téma, mert ugye nem egy "audiofil" műfaj, de annyira összetett, hogy baromi nehéz visszaadni. Ezt egyébként autohifiben már tapasztaltam: a tutinak mondott, méregdárga mélyládák konkrétan összefosták magukat egy-egy gyorsabb metal számra és azt mondták: búúúú, a lábgépek meg elsüllyedtek egy mocsárban.

    Nem tudom, milyen műfajt hallgatsz, de ez nem az a mosolygós, pacsizós metal, így nem biztos, hogy ugyanaz a koordináta rendszer érvényesül, mint más zenéák esetében.

Új hozzászólás Aktív témák