Új hozzászólás Aktív témák

  • niof

    addikt

    Sziasztok!

    3 Hét aktív használat után néhány gondolat, a Sennheiser HD25 1-II-ről:

    - 50-60 óra használat után, a kezdetben kissé "kemény" de öblös mély hangok már leereszkednek egészen szub mélységekbe, de a dinamikájuk, az "attak" ugyanúgy hiánytalanul megmaradt.
    - A magas tartomány nagyon finoman szól, nem fedeztem fel semmi harsányságot, vagy kiemelést. Inkább azt mondanám, a felvétel sajátját közvetíti.

    Eddig nem akartam különösebben nagyobb hangerőn "megküldeni", de tegnap ez is sikerült. Egyből meg is mutatta a kicsike, hogy miért kedvence sok DJ-nek, és miért hordják magukkal mobil fejhallgatóként a mai napig a hangmérnökök.
    Ugyanis, nagyobb hangerőn sem veszti el a kontrollt, végig megfogott és pontos marad, épp olyan a hangja, mint kisebb hangerőn. Ebbe azt is beleértve, ami sok fejhallgatónak hibája nagyobb hangerőn, hogy bizonyos dolgokat/frekiket elkezdenek kiemelni, és "kiabálóssá" válnak. Na ez nem.
    Volt olyan felvétel, túlzás nélkül, amin a közönséghang is rá volt keverve a felvételre, és teljesen a koncerten éreztem magam, mintha ott lennék, még a színpadot is el tudtam képzelni, mi hol van rajta. Teljesen, mintha az ottani, jó minőségű koncerthangosítást hallgatnám. :))

    Szóval, aki kicsit komolyabb fejesre áhítozik, feltétlenül adjon egy esélyt ennek is, és egy bejáratott darabot füleljen meg mindenképpen.

    A nagy fülnyomásról annyit, mikor vettem, írtam, hogy voltak, akik arra panaszkodtak, hogy nagyon szorít. Nos, sikerült 1-2 alkalommal nekem is úgy feltenni, hogy 25-30 perc után kicsit nyomta a fülemet, de ez egy minimális igazítással megszüntethető, és némi egyéni megszokást igényel, hogy pontosan hogyan kell felrakni, hogy hosszú távon is kényelmes legyen a viselete.

    Kitűnő fejhallgató, akár az ajánlóban is szerepelhetne.

    Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.

Új hozzászólás Aktív témák