Új hozzászólás Aktív témák

  • zsocy

    őstag

    válasz Vegha #27269 üzenetére

    Ez van ha könyvet írsz, valaki megelőz :) Amikor elkezdtem még nem volt ott SsPL711 válasza, sorry.

    Ha nem gond én is válaszolok (és elnézést hogy ilyen hosszan :) ), nekem is Superlux 660-am van.

    A kábel spirál, megbontás nélkül nem lehet kicserélni sajnos. Mondjuk elég könnyű szétszedni a fejest (csavaros), beforraszthatsz bármilyen kábelt, és később ha gariztatni kell visszaalakíthatod...
    A Beyer fülpárnák közül a 770-esre valók jók hozzá. Pl. ez, bár ez így elég drága lesz ha egyedül rendelsz mert a szállítás + 20 euro. Elvileg a Hangbarlangban is lehet venni, de sajnos annak nem jön be a weboldala nálam valamiért. Amúgy nem rossz az a párna amit gyárilag kapsz hozzá, szerintem nem kell egyből cserélni. Még egy tanács, hogy az ebay-es kínai párnákat hanyagold, én vettem mert olcsó volt, de elképesztően szar lett a hang tőle,nem érnek egy forintot sem.
    A párna csere nem garanciális esemény, egyszerűen lehúzod a műanyag keretről mint egy "zoknit". Nagyon egyszerű, ha a kezedben lesz, látni fogod.
    Mivel 150 ohmos ezért nem árt a külön erősítő, egy alaplapiról elég bénán fog szólni sajnos. Ez mondjuk nagyjából mindenre igaz, de ennél kicsit fokozottabban, mert ez egy studio monitor fejes, igényli az erőt. Én egy Champ-el hallgatom, onnan nagyon szépen szól, de ez nem is csoda, az egy kiválló DIY erősítő.

    Amúgy én is meghallgattam a linkelt zenéket és csak megerősíteni tudom a kollégát.
    Bőven van mély, szépen, telten, nem agyzsibbasztón szól a Champ és egy Hivox Lupus 3 DAC + koax után kötve.

    Egy Sony MDR-1R -el is meghallgattam (laptop + Muse audio usb dac, nexus 4), az egy "csúcskategóriás" Sony fejes, elég erős mélyekkel (hordozhatónak használom, pont kompenzálja a laptop és a telefon hiányait a basszus és elég jól szigetel is), de szerintem jobban szólt a 660 -as lánc mint a Sony .

    Alapvetően a 660as egy elég jól sikerült zárt fejes a maga árkategóriájában.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák