Új hozzászólás Aktív témák

  • Yodamest

    veterán

    válasz bitrograde #107664 üzenetére

    Jaja, radar alatt van az is. Hmmm mindig ott vagyok bajban ezekkel, hogy a valós különbség számomra szerintem nem lesz olyan szignifikáns, ahogyan azt általában véve a hifisták lehozzák. Ugye általában véve, sokkal jobban ki vannak hangsúlyozva az előnyök, mint azt valós körülmények közt sokszor hallani lehet.
    Például érdekes volt, egyik nap pont egy olyan tesztet olvastam, ami ennek a trendnek ellent mond: ahol a HD600-hoz hasonlították az NDH30-at és az író szerint lényegében túl nagy különbség nem volt. Persze, persze upgrade, mert kb mindenben jobb a Neumann, de nem annyival, mint amennyivel drágább, koránt sem. Nyilván ez a 660S2-re is igaz.
    Szerintem én már rég azon az ársávon vagyok, aminél többet nem igazán hallok ki, inkább csak magát a karaktert, de objektíven ennél "jobb" lehet nekem már nem való.

    Kicsit elméláztam, egy gyakorlatibb kérdés: egyébként az NDH30-at lehet balancedbe kötni, létezik hozzá 4.4-es balanced kábel? A sennheisereket azért is szeretem, mert azokhoz már 3 balanced kábelem is van, illetve oda-vissza kompatibilisek a kábeleik, azokkal már otthonosan mozgok.

Új hozzászólás Aktív témák