Új hozzászólás Aktív témák

  • Gzula[HUN]

    őstag

    HyperX Cloud kábel módosítás

    Idegesített a Hyperx Cloud Alpha gyári vezetéke. Nekem nem hiányzott rá a hangerőszabályzó, meg a mérete se volt a legmegfelelőbb. De másik kábelt se akartam már hozzá venni, mert nem hiányzott még egy (egyelőre).

    Az itthoni vezetékek közül alkalmasnak tűnt a Monitor 60-as vezetéke (lényegében csak az) arra, hogy át legyen alakítva az Alpha-hoz. Ami kellett a módosításhoz hozzá, a képen van. (Az öngyuszi csak a végén, egy kis kozmetikához.)

    A fenti képpel azt a választ is meg tudom adni kérdés nélkül is, hogy 3 pines 3,5-es dugóval is simán műXik a fejes. Mikrofon funckió értelemszerűen ebben az esetben felejtős.

    Aki esetleg nem kapott kedvet reszelni, de hasonló problémára szeretne megoldást, ezzel:

    a fajta Ugreen-es hosszabbító kábellel is össze lehet hozni a kívánt eredményt, mert olyan vékony a dugó, hogy passzosan belemegy.

    Volt itthon ILYEN Ugreen kábel is, de az már túl vastag. Meg a többi fajta Ugreen kábelt egyébként se szívesen ajánlom, mert egyedül a "mezei" gumi (ami a fenti képen van) borítású tartós (az eléggé viszont), a szövet, farmer, műanyag jellegű borításúak mind megtörtek fél-másfél éven belül.

    1-2 már nem gyártott típusú vezetéket sikerült még bele dugni, de az jelen esetben irreleváns.

    Amíg nem érkezik meg hozzá a rendelt párna, addig nem csak a kábel Monitor 60-as, hanem a fülpárna is. Szóval "eloneodiosítottam" egy kicsit, de csak ideiglenesen. :D Ok, ez a vezeték később is marad, csak meg kell fordítanom, ha másik cuccba akarom dugni.

    #Hyperx Cloud Alpha vezeték mod #kábel mod

    [ Szerkesztve ]

    Eladó X2HR + Meze 99 Neo https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/gzula_hun/index.html

Új hozzászólás Aktív témák