Új hozzászólás Aktív témák

  • Vesa

    veterán

    válasz FunPro #14455 üzenetére

    "De akár hozhatnám példának a no man sky-t is, ahol dlc nélkül egy kalap izét sem ért a játék.."

    Bocs, de miről beszélsz? Az NMS-hez mai napi nincs fizetős DLC, minden újítás ingyen jött azoknak, akik megvették, és azok sem DLC formában, hanem szimpla patch-ként!

    "Viszont! Amit én megfigyeltem mostanában, az nem a régi címek újrabundlizása, hanem inkább a lepaktálás."

    Nem is régen írtam erről, miszerint az egész bunlizás a kiadóknak elsősorban reklám. A HB nem paktál le senkivel, a HB azt adja, amit a kiadó hajlandó odaadni! A HB-nek nincsenek játékai, amit bundlizhat!
    A HB csak egy platform, és ha nincs más kiadó, aki játékokat ad, akkor azt tudja bundlizni, ami van. Ha az 3db nagy kiadó sz*rait jelenti, akkor azt jelenti. Nem a HB válogatja össze a címeket mert ő nem jogtulajdonos, ezt meg kéne már érteni! A válogatása kimerül abban, hogy a kiadók és fejlesztők által felajánlott játékokat besorolja egy csomagba. Olyan ez, mint egy IRL segélyszervezet, ahova az emberek/cégek bevisznek random akármiket, ruhát, élelmiszert, játékot, satöbbi, aztán a segélyszervezet csak annyit csinál, hogy ezeket csomagba rendezi és eljuttatja ahova kell, de nem ők mennek el vásárolni osztogatható akármiket.

    [ Szerkesztve ]

    A tudomány a valóság költészete!

Új hozzászólás Aktív témák