Új hozzászólás Aktív témák

  • bepken

    veterán

    válasz eami #12212 üzenetére

    ez a lényeg :) nekem sem azért van tele a könyvtáram minden szeméttel, mert menthetetlen gyűjtögető lennék...sőt, szépen el is vannak rejtve az ilyen címek a könyvtáramból! (az más kérdés, hogy így is marad bőven olyan játék, amivel ugyan szívesen játszanék, de nincs rá időm)

    mondjuk egy ideje már nem vettem ilyen pakkot, de nem is olyan régen hármasával jelentkeztem rájuk itt is :D de mostanában még kártyázni se nagyon van időm, vagy inkább energiám...viszont nem egy minőségi játékot vettem már ilyen kártyapénzből, amiket természetesen végig is toltam :) (az egyetlen hülyeség, amit csináltam, az a legutóbbi sale alkalmával történt, amikor is kitűzőket gyűjtöttem. na annak nem sok értelme volt :D kb harmad annyi pénzt tudtam kiszedni a sale kártyák eladásával, mint ha a rendes kártyákat adtam volna el inkább. na azt aláírom, hogy részben kényszeres dolog volt, a szintlépésre játszottam :) )

    ╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝

Új hozzászólás Aktív témák