Új hozzászólás Aktív témák

  • interstate76

    addikt

    válasz kwzatz #12197 üzenetére

    Nem értettelek félre, csak rossz helyre címeztem az első hsz-emet - bocsi! Úgy már én is jártam, ahogy te, nem is egyszer. Azt nem értem, amikor valaki a "pluszegysorért" vásárol. Meg azt, hogy szupertoleráns korszakunkban erre nem lehet megjegyzést tenni :N, mert ma a "mindent el kell fogadni, akkor is, ha számodra érthetetlen agyrém" az egyik mainstream gondolat, amit mindenhol igyekeznek beültetni mindenki agyába, hogy aztán "saját" gondolatként terjessze tovább. De ez már nagyon-nagyon OFF itt, szóval tényleg hagyjuk.

    (#12199) eami Azon mit nem értettél, hogy a kártyagyűjtés anyagi okokkal indokolható, míg azon ember játékgyűjtésére, aki nem játszik soha semmivel, csak veszi a sok szemetet, arra nincs épeszű magyarázat? :U

    (#12198) reelc Csak ismételni tudnám magam. Inkább lapozzunk. :)

    "Ha az a célja, hogy legyen 5000 játéka, én nem bánom, nekem nem okoz ezzel semmilyen kárt."

    Erre mégis reagálnék: ha ezt valaki pl. cipőkkel csinálja, akkor betegségnek hívják. Még akkor is, ha néhanap hordja őket. Namost ennél miért jobb az, ha valaki olyan játékokkal csinálja, amikkel esze ágában sincs játszani? Szerintem ez is minimum furcsa, és abszolút hidegen hagy, ha a szupertoleráns 2010-es években ennek szóvá tétele mkinél kiveri a biztosítékot. :)

    [ Szerkesztve ]

    téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... Nintendo Switch stílusú bt kontrollerek, Teclast P20S és P20HD tablet, továbbá PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

Új hozzászólás Aktív témák