Új hozzászólás Aktív témák

  • csabicsepp

    aktív tag

    No látom ment itt a vita az ssd-ről ezért óvatosan befirkálom, hogy kértem a céges 1005ha-ba egy jóféle 32gb pqi ssd-t (24k körül mérik errefelé). Igaz beleolvastam az ssd fórumba, majd miután totál elbizonytalanodtam, csak kértem egyet (igaz ingyé van, de ritkán kérhetek, jól meg kell gondolni a dolgokat). Mindegy szóval ha én ezt tudom, már régóta lenne ilyenem...
    Tettem fel rá windóz hetet is, mert hogy az majd milyen überül nyomja az adatokat, de maradtam az ixpónál inkább, azt is ghostolva, kettépartícionálva (ugye ahogy nem illik, igaz pár tippet azért megcsináltam).
    Szóval egész más dimenzió, nem csak a sebesség miatt. Feljebb firkantotta valaki, hogy ha ilyene lenne ki se kapcsolná a gépet, hát köszönöm a tippet :R , 4 napja így is van, fedél le oszt tsókolom, este töltöm. (mily jó lenne most egy 1005pe, azzal tökéletes lenne :D )
    10 óra alatt 6-7% -ot merül így a gép (6cella, 4400mA), végre használhatom a gépet extrém helyzetekben, pozícióban is, amit igaz eddig is megtehettem volna, csak aggódtam az adatok miatt... Az akkuidőt még nem teszteltem hogy növeli-é (elcsesztem a windózhéttel a drága időmet),de elhiszem hogy ad min. plussz egy órát.
    Sebesség meglepően gyors xp alatt is, ahogy a nagyjútúbon meg van videjózva.
    Szóval teljesen másféle szokások kezdenek kialakulni bennem, nagyon tetszik, nem lenne rossz a nagygépbe rendszerpartíciónak egy ilyen. :)
    Most akkor miről is beszéltem? Mindegy 3-4 órákat alszok mostanában átlag... :o

Új hozzászólás Aktív témák