Új hozzászólás Aktív témák

  • kokyt

    senior tag

    válasz ArrayOfLilly #8669 üzenetére

    Már megbocsáss, de annak amit írsz az egyik fele hülyeség, a másik meg nem igaz. Ha vettél volna renew gépet (ami láthatóan nem történt meg), akkor lenne valószínűleg megkövetnéd magad.
    Valóban nem új. Hát mit mondjak, az enyém volt a leghasználtabb azok közül amik a topic-ban megfordultak. Kb 4 napot volt használva (az átlag 2-3 óra volt). Karcmentes volt átvételnél, és nem lehet elégszer kihangsúlyozni magyar os volt rajta. Nem tudom ki találta ki ezt az angol hülyeséget, de megérdemelne egy alapos nyaklevest. Másrészt angolra lehet telepíteni magyar nyelvi csomagot is, de itt ez sem szükséges.
    Magyar bill.-t lehet venni, igaz pénz, és valóban, úgy csak majd 35k-t lehet spórolni. Garancia megint érdekes, mivel a bill.-t lehet cserélni anélkül, hogy elbuknád, éppen úgy mint memóriát vagy vinyót.
    Valóban, a szürke import is járható út. A különbség az, hogy én a hivatalos magyar forgalmazót keresem meg ha baj van, te viszont egy jó lelkű valakit, aki szóba áll veled. Valamit valamiért, cserébe mondjuk cirka 50k-t spóroltam vele.
    Nem lehet tervezni? Rendeltem, volt. Most is van még elég sok helyen. De ahogy hallottam hivatalosan forgalmazott notebook-okból is előfordul hiány. Akkor azokat sem lehet összehasonlítani azzal ami van készleten?

    Érdemes lenne megfontolnia annak aki nem vásárolt még ilyet, hogy ne ossza az észt, mert ahogy ő elhitte a hülyeséget, más is elhiheti neki.

Új hozzászólás Aktív témák