Új hozzászólás Aktív témák

  • SocketA

    aktív tag

    válasz HummeRC #8672 üzenetére

    Nem tudom miert gorcsolok Veled, idiota vagy, mar bocs. De tessek a valaszok:
    - A renew gepek nem kaphatoak folyamatosan, par darab erkezik beloluk az orszagba. Tehat ha pl Neked egy adott felszereltseg kell, es bejott belole ket darab, akkor ha az elfogyott valoszinuleg mar PONTOSAN ugyonilyen felszereltsegu NEM fog erkezni az orszagba.

    - Nem rendelheted meg, ha nincs penzed. Majd elteszek Neked fel evre, amikor lenne ra vevo? Normalis vagy?

    - Magyar bill. kb. 20 rugoba kerul, es nincs mindegyik tipushoz. Pl angol gepnel meg nem lesz hosszu í-d, mivel naluk nincs annyi karakter, helyen egy hosszu shift gomb van.

    - Op.rendzser vagy van, vagy nincs, vagy magyar vagy nem.

    Renew = ujraertekesitett.
    Ez a gyakorlatban ugy nez ki, hogy kulfoldon egy nagy ceg megvett belole egy csomot olcson, kimaradt par darab (pl. kiallitasi darab, bemutato darab), nem tudtak eladni, a HP visszavasarolta es felajanlja vilagpiaci ertekesitesre.
    Magyarul hasznalva voltak a gepek, de eladva nem voltak soha.
    A garancia meg akkor lesz ervenyesitve, amikro megveszed a gepet, nem akkor, amikor a bolt megkapja a gepet... Latom, nagyon ertesz ezekhez... hany eves vagy?

    Es vegezetul: Meg mindig nem birod felfogni? minek 80 ezres gepbe SSD, inkabb mar akkor veszek bele tobb memoriat, nagyobb winyot, HD-s, LED-es kijelzot
    Ez autos hasonlattal elve: veeszel 80 ezerert egy alap kocsit, es beletetetsz egy nitrot 30 ezerert, vagy veszel egy 80 ezres kocsit, es tetetsz bele a 30 rugoert legkondit, ABS-t, alufelnit...

Új hozzászólás Aktív témák