Új hozzászólás Aktív témák

  • upszilon

    őstag

    válasz ArrayOfLilly #5850 üzenetére

    Miből gondolod, hogy rossz a szemem - elkövettem valamit?

    Bocs, de nem akartalak megbántani. Fiatal koromban nekem is nagyon jó volt a szemem. Olyan puskákat írtan 0,1-es csőtollal amit rajtam kívül nem-nagyon tudott más elolvasni. De minden változik. Mára 2-es olvasószemüvegemmel sem látok olyan jól, mint akkor. És nem én vagyok a gépért, hanem az értem. És vigyázok is rá, ne romoljon jobban a szemem, mint azt a kor előrehaladta egyébként mindenképpen hozza magával. Szóval vedd úgy, hogy akkor nem neked szólt a tanácsom. Meg azoknak sem akik nagyon jól látnak még. OK?

    A frekvenciáról csak annyit, hogy annak az LCD-s monitorokon nincs, vagy nincsen akkora szerepe mint a hagyományos katódsugárcsöveseken volt. A fényerő meg ugye állítható. Én a fényes felületű kijelzőt és a közepes, vagy annál kicsit erősebb fényerőt szeretem. Nekem ez az ideális.

    Visszatérve a notebookok col/képpont ügyére. Szerintem az optimális a 10"-os, 1024-es felbontás. Ilyenből sok van. Ehhez jön még a jó billentyűzet és szemet gyönyörködtető formavilág. Nekem ezidáig az Asus 1005HA-WHI058X felelne meg a legjobban. De persze mindenki másban látja a számára legjobb választást.

Új hozzászólás Aktív témák