Új hozzászólás Aktív témák

  • haris

    őstag

    válasz Ignisvvt #21131 üzenetére

    A regisztrációnál a gyártó a gyártás időpontjától számítja a garanciát, de csak addig, amíg Te be nem regisztrálod a vásárolt gépet, mert akkor meg kell adni a vásárlás pontos idejét, és a rendszer automatikusan javítja.
    Az én gépem már több mint egy éves, tavaly szept-ben vettem. Amikor regisztráltam, akkor nekem is valami nyári időpont volt (bár az enyém magyar lokalizációs) de a regisztráció során ki kellett töltene egy kérdőívet, és ott volt az említett "Mikor vásárlota a gépet?" kérdés. Beírtam a 2011 szept valahánydikát, és a visszaigazoló e-mailben már az az időpont szerepelt. Szóval én emiatt nem vinném vissza, de amiatt, hogy i3 helyett Pentium van benn, amiatt mindenképp, és még be is írnék a panaszkönyvbe (illetve egy e-mail a megfelelő hatósághoz)
    "Mert hülye azért nem vagyok."

    Nincs bajom a Pentiummal, de Te nem azt rendelted, és ez bizony hibás teljesítés a cég részéről, ergo akár kibontottad, akár nem, jár vissza pénz.
    Sőt én árleszállítást kérnék a hibás teljesítés miatt. Mondjuk 20 ezret, úgyis alkudni fognak, és megegyeztek 15 ezerben. És lesz egy jó géped jó áron.
    Ha ettől elzárkóznak, akkor mindenképp 8 napon belül visszaküldeném.
    De vigyázz ne hagyd az időt húzni, nehogy kicsússz az időből. És semmit nem telefonon, hanem írásban e-mail, és tértivevényes levél is! Később jól jöhet, ha a cég trükközni akar.

    #21137
    Az szabvány szöveg, a törvény írja elő, minden webshopon ki kell lennie írva ennek a szövegnek, de ha trükközni akar a cég, akkor fog is, mert Ő tudja a jogszabály "kiskapuit", Te viszont nem.

    (mielőtt kérditek, gyerekjáték webshopom van, csak én nem b@szom át a vevőt. Ha kérdés van, megpróbálok segíteni, keress bátran)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák