Új hozzászólás Aktív témák

  • Benőke

    őstag

    válasz Gianni27 #20599 üzenetére

    Rendszeresen hibernálni és úgy használni büntetlenül nem lehet. Így használnám ha lehetne, de 1 max 2 hét múlva vagy eldobja magát a rendszer és nem tudja magát elindítani, vagy annyira lelassul hogy egyszerűen használhatatlan. Ez igaz a Vinyós és az SSD -s esetre is. SSD nél annyival megspékelném a dolgot hogy ha esetleg nem annyira beton stabil az ssd akkor gyakoribb az adatvesztés. Igaz kicsit régebbi széria a Kingston V100 -as SSD -m de akkor sem szív melengető.

    Egyébként egy ilyen kis gépen a proc is gyenge szóval atom gyors boot időt nem lehet elérni. Linux -al fele harmada idő alatt felébred hibernálás nélkül is.

    Windows estében minél több a telepített program annál lassabb az indulás. pl Le lehet mérni stopperrel Office nélkül és Office telepítése után. Egyszerű az oka, ugyanis a Office előtölti magát hogy azt higgye a júzer hogy iszonyat gyors, mert különben kínos másodpercek telnének el. Libre Office esetében annyi a különbség hogy ott alapból nincs ilyen beállítás, ha ilyen sebességet akarunk nekünk kell belőni ezt a funkciót.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák