Új hozzászólás Aktív témák

  • Gianni27

    őstag

    Találtam Lenovo-s tesztet, méghozzá az egyik legkomolyabb oldalon:

    [link]

    Sajnos azt írják, hogy a matt panel ellenére sem lehet használni nagyon kint, annyira gyenge a fényereje, hogy nappali szobában is maxon kell járatni:

    "The LED backlight has a brightness of 173 cd/m², which falls to 142 cd/m² in the bottom right corner. Despite the matte display surface, the laptop is not suited for use in bright surroundings, as even indoors use requires the maximum brightness"

    Az kis Acerek panelje (722/725) sajnos nagyságrendekkel jobb:
    "We observed a maximum brightness of 245 cd/m2 and a very even brightness distribution. The Aspire One 722 makes a surprisingly good impression in outdoor use as the smaller screen makes it easier to avoid reflections. The fact that the decent brightness is available on battery power also helps. As a result, it is possible to view and work with screen content, assuming one can work in a good place and avoid direct sunlight."

    [link]

    Nálam már ezért sajnos alapból kiesik, az Asus 1225B-t is azért adtam el egyből, mert feltűnően gyengébb volt a 722-es után. A V5-171 hasonlóan jó ilyen szempontból.

    Kár érte, mert minden más szempontból nagyon jó gép. Ha valaki nem szokott hozzá jobb kijelzőhöz, akkor viszont nem lesz gond azzal sem. ;)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák